Основен ремонт на баня

Банята безспорно е най-важната част от един дом! Също така, може и да се окаже най-скъпата такава. Независимо колко малко е пространството, по простата причина, че това помещение изисква висококвалифицирана работа и техника, знания и добро обзавеждане. Ако не е проектирана достатъчно добре, може да Ви донесе куп проблеми. За това тук сме и ние от Янчов Инженеринг и ако сте решили да обновите банята си, да ремонтирате части от нея или да се сдобиете с напълно нова – ние сме насреща!

Запитване за Ремонт на баня

Цялостен ремонт на баня – всяка стъпка е важна!

Ние знаем колко е важно всяка стъпка от проектиране, строителство и ремонт на баня, да бъдат взети под голямо внимание, за да се избегнат проблеми в бъдеще. Също така разполагаме със знанието, технологиите, материалите и инструментите, за да постигнем най-добри резултати при ремонта. Той трябва да бъде качествен, за да Ви осигури безпроблемно експлоатиране и да си спестите много тревоги.

Когато една баня се изгражда наново, много е важно да се намери оптималното разположение за всяка част от инвентара и – мивка, душ/ душ кабина, вана, тоалетна чиния и всяка друга мебел за баня, която искате да имате.

Ние ще изберем плочки от най-подходящия материал, а вие ще изберете техния дизайн. За минимална загуба от плочките, можем да Ви съдействаме за създаването на 3D модел, това ще улесни и майсторите ни, като ни даде реална представа и точна квадратура на банята. Ще пристъпим към изкъртването и изхвърлянето на строителните отпадъци, така че да не ни пречат при работа, ако се налага ще изправим и стените след махането на старите плочки. Това ще даде идеално права основа за новия вид. Следва подмяна на водопровода и канализацията, монтиране на сифон, нови кабели за захранване на осветлението и вентилационната система. При такъв тип ремонтна дейност, хидроизолацията е напълно задължителна! Всичко необходимо ще бъде инсталирано до най-малкия детайл! Ние Ви гарантираме работа без грешки!

банер гаранция за качество
промоция за топлоизолация на кауф българия

Грабнете нашата промоция за пълен ремонт на баня

Ден(а)

:

Час(а)

:

Минути(и)

:

Секунди(и)

Галерия основен ремонт на баня

Всичко от А до Я за ремонта на Вашата баня!

Ние предлагаме цялостен или частичен ремонт на банята Ви, изпълнен от най-добрите майстори майстори за ремонт на баня в София! Не е нужно да търсите повече квалифицирана фирма за ремонта на Вашата баня, защото сте попаднали на точното място! Независимо дали тя се намира в панелен блок или искате да ремонтирате тавана на Вашата баня, можете да разчитате на нашите безценни съвети и безупречна работа.

Свържете се с нас ако имате желание да получите повече информация относно цените за хидроизолация и лепене на гипсокартон в банята, както и за всякакви други въпроси! Ние сме насреща!

  • Процент на запълнен капацитет. Резервирай твоя ремонт. Поръчай сега! 65% 65%

Строителните майстори от Янчов Инженеринг, отговарят на Вашите въпроси

Трябва ли да осигуря строителните материали при ремонт на баня извършван от вас?

Не, ние можем да подсигурим всяка част, която ще ни бъде нужна за ремонта на вашата баня, независимо от изискванията и условията!

Колко време отнема ремонта на банята?

Средната продължителност на ремонта на баня варира от 4 до 14 дни, тези срокове са ориентировъчни, тъй като ремонтната дейност изцяло зависи от първоначалното състояние и Вашите изисквания.

Колко ще ми струва цялостен ремонт на баня?

На този въпрос можем да отговорим след проведен разговор с Вас и оглед на помещението. След като разберем какви са изискванията Ви и видим състоянието на банята, ще преценим какво може да бъде направено и кой е най-добрият начин за постигане на оптимални резултати. Ще изготвим оферта и ако Вашите изисквания не се променят, то тогава и цената ще остане същата.

профил емилия, янчов инженеринг
профил емилия, янчов инженеринг

Ремонт на покриви

Ремонт на покриви

Фирма за ремонт на покриви

Ние от фирма „Янчов Инженеринг“ имаме чест да Ви предоставим бригадата от опитни специалисти, които ще се погрижат да извършат качествен ремонт на покриви на територията на България. Ремонтираме покриви на къщи, покриви на панелни блокове, покриви кооперации, институции, търговски обекти и прочие видове сгради. Грижим се за отстраняване на течове от покрива, предоставяме перфектна хидроизолация на покриви, поправка на покриви и др. услуги.

Запитване за ремонт на покриви

8 + 9 =

Какви видове ремонт на покриви предлагаме?

Вие можете да се възползвате от всички познати видове ремонти на покриви, от които се нуждаете. Ако покривът пропуска вода или студен въздух, както и ако керемидите са изпочупени, то тогава нашата намеса ще бъде решаваща за вас. Предлагаме Ви ремонт на покриви в София и други точки на страната. Ние разполагаме с майстори на пориви, които ще докарат нещата до успешен край.

банер гаранция за качество

Галерия ремонтиране на покриви

Списък с нашите професионални услуги по ремонт на покриви

снимка изграждане на нов покрив

Изграждане на нови покриви и покривни конструкции

Ние можем да създадем покрива на вашата къща или друг тип сграда от нулата. Фирмата ни ще се нагърби със създаването на проекта към покривната конструкция, както и перфектното му изпълнение в срок;

снимка нови керемиди на покрив

Пренареждане на керемиди

Счупените, спуканите и разместените керемиди могат да станат причина за проникването на студен въздух и влага през покрива. Не всеки може да борави с височини и да пренареди и / или подмени керемидите, така че най-добре потърсете нас, за да свършим тази важна работа и да се насладите на крайния резултат;

снимка хидозиолация на покрив

Хидроизолация на покриви на панелни блокове и къщи

Ако покривът тече, а течовете създават проблеми в помещенията на сградата, то това се дължи на амортизираната хидроизолация. Не се притеснявайте, тъй като ние ще намерим решение на проблема;

снимка подмяна на улуци

Подмяна на улуци

Фирмата ни предлага демонтаж на стари и нефункционални улуци, както и монтаж на нови такива. Освен това предлагаме и ремонт на улуци, който включва почистване на улук, поставяне на защитни мрежи, монтаж на системи против заледяване и много други;

Други – потърсете ни за тенекеджийски работи, усвояване на тераси, монтаж и ремонт на плоски покриви и още цял куп дейности, които със сигурност ще Ви бъдат от полза;

При положение, че се нуждаете от една или повече от една услуга, можете да се свържете с нашата фирма „Янчов Инженеринг“, а ние ще изпратим майстори на покриви с опит, за да се справят с висящите проблеми, и да направят, така че да донесат уюта и комфорта в дома или работното Ви място. В сайта ни ще намерите и допълнителна информация относно демонтаж на покрив цена, цени за покривни работи, тарифи за частичен ремонт на покриви и редица други.

Имайте предвид, че забавянето на ремонта на покрива ще Ви струва много скъпо в бъдеще време. Изберете професионална фирма за ремонт на покриви в София или друг град, за да спестите пари. Още при първите симптоми, е нужно да ни се обадите, за да се намесим активно и да Ви измъкнем от ситуацията, в която се намирате. В противен случай излагате на риск сграда, която обитавате, тъй като климатичните условия, природните стихии и бедствия са много опасни за покривните конструкции и неведнъж или два пъти са създавали главоболия на хората.

Поправка на покриви – ремонти и цени

Ако се интересувате от нашите цени за поправка на покриви, можете да ни се обадите използвайки телефонния номер посочен в страницата за контакти, както и да ни пишете по имейла. За да Ви предложим точна оферта, е нужно да се запознаем с вида и квадратурата на покрива Ви, както и да посочите проблема свързан с конструкцията. Бригадата ни ще се намеси решително, за да спре течовете и влагата от покрива, като ги фиксира посредством използването на иновативни технологии.

 Ще ви измъкнем от ситуацията със счупените керемиди и не на последно място ще предложим дълготрайна и сигурна хидроизолация, от която да останете доволни. Не пишем всичко това, защото искаме да си правим самореклама, далеч сме от тази идея, понеже имаме достатъчно опит и знаем, че клиентът стои пред всички фирмени дела и събития.

 Желанието ни е да се представим в най-добра светлина, и ще го сторим, ако ни дадете тази възможност. Що се касае до цените за поправка на покриви, ще ги научите стига да осъществите връзка с персонала ни и да ни разкажете за проблемите, които имате с покрива ви. След намесата ни няма да остане и помен от неприятната ситуация, в която сте били изпаднали за момента.

  • Процент на запълнен капацитет. Резервирай твоя ремонт. Поръчай сега! 79% 79%

Изграждане на нов покрив – методи и цени

Много хора, които строят своята къща или вила, както и друг вид сграда, се интересуват от цени и практики по изграждане на нов покрив. Имайте предвид, че това не е трудно задания за опитните ни майстори. Неведнъж те са правили истински шедьоври при покривните конструкции и са изграждали всякакви видове покриви, сред които скатни покриви, плоски покриви, покривни конструкции от типа черупка и други. Използваме най-качествените материали и работим по изпитани методи, с чиято помощ водим работата до добър финал, от който  ще сте доволни.

Тук отново не можем да цитираме точни цени за изграждане на покриви, защото се съобразявам с индивидуалните нужди на всеки един клиент и вида на покрива, който е обект на желание. Все пак не се притеснявате да ни потърсите, за да обсъдим евентуалната ни съвместна работа и да Ви предложим такава оферта, на която няма как да откажете.

Майстори на покриви, отговарят на Вашите въпроси

По всяка вероятност имате много въпроси относно цялостен ремонт на покрив, частичен ремонт на покрив, покриви на къщи, ремонт на покриви в София и други. Разбира се,  в сайта ни не можем да обхванем всичките Ви питания, тъй като те са много и най-различни. Все пак решихме да отговорим на честите въпроси, които гравитират в мрежата, за да Ви спестим време.

Търся майстори за покрив, как да намеря добри такива?

Няма да съжалявате, ако гласувате доверие на фирмата ни „Янчов Инженеринг“, понеже на ваше разположение са топ майсторите на покриви, с чиято помощ ще изградите нов покрив или ще ремонтирате стар такъв, който да Ви служи вярно още много години напред в бъдещето.

Колко излиза покрив кв. м.?

Цената на покрива спрямо квадратурата зависи от различни фактори – вид на покрива и използвани материали (дъски, летви, греди и други). От значение е, дали в конструкцията влиза топлоизолация на покрива, хидроизолация, дъсчени скари, прозорци и така нататък. Предлагаме Ви да се свържете на фирмата ни, за да обсъдим бъдещия нов покрив и неговата цена.

Защо да не избера евтин ремонт на покрив?

Едва ли не сте чували поговорката, че евтиното рано или късно ще Ви струва много скъпо. На тази логика са и ремонтите на покриви. Не е нужно да се подвеждате по ниската цена, тъй като ще получите ниско качество, а едва ли искате това. Намерете баланс между цена и качество, и ще останете доволни от крайния резултат. Потърсете „Янчов Инженеринг“, за да спечелите.

Колко струва ремонт на покрива?

За да Ви отговорим колко струва ремонт на покрива, трябва да се запознаем с проблема, който изпитвате. Това може да е повреден улук, счупени и разместени керемиди, дефектирала хидроизолация или друго. Обадете ни се и ни запознайте със ситуацията, за да дадем цена.

Как да намерим добър майстор на покриви?

На първо време не се подвеждайте по обяви, които Ви предлагат добър майстор на покриви за нищожна цена. Помислете какво ще спечели този човек от това, че ремонтира покрива ви. В този ред на мисли е добре да се ориентирате към фирма за ремонт на покриви, която да Ви помогне.

От нашия блог за строителсво

Процес по лепене на плочки върху мозайка

Процес по лепене на плочки върху мозайка

Самият процес за лепене на плочки върху мозайка не е никак елементарен, но защото сме професионалисти на ниво, ние от “Янчов Инженеринг” ще ви обясним на достъпен език. Първо, трябва да прецени състоянието на...

повече информация
Как да изберем правилната фирма за строеж на къща?

Как да изберем правилната фирма за строеж на къща?

В професионалните среди и свободната практика към строителната индустрия има богато разнообразие от фирми, от които клиентът може да избира, съпоставя и получава обратна връзка, редом с ценови оферта. Рисковете на...

повече информация
Как се изгражда двоен двускатен покрив

Как се изгражда двоен двускатен покрив

Днес можете да отворите онлайн не един или два сайта, които ви предлагат как сами да си направите двускатен покрив, каква е неговата конструкция и стъпка-по-стъпка неговото изграждане. Как си представяте обаче...

повече информация