Ремонт, затваряне и покриви на тераси

Усвояването на тераса е един страхотен начин да увеличите полезната площ на дома си, особено ако жилището не е много голямо. Лесно можете да разширите своята кухня, с това допълнително пространство. Ако имате нужда от тази услуга, ние от Янчов Инженеринг, сме насреща! Ще Ви помогнем да направите правилната инвестиция в своя дом, за да му се наслаждавате още повече и да го направите по-уютен!

Усвояване на тераса

Всичко за Вашата тераса

Усвояването като част от помещението е вариант, който може да направи много за Вашето жилище, бе значение дали живеете в блок или къща, защото навсякъде, всеки метър е безценно пространство, от което можете да се възползвате! Но само заграждането не е достатъчно. На места където е необходимо изграждането на покривни конструкции и затварянето на балкона, идваме ние!

Предлагаме напълно ново изграждане на конструкцията, която ще бъде усвоена и нейния покрив или ремонт на вече съществуваща такава.

За покриването на Вашия балкон, ние можем да изработим разнообразни конструкции, съобразно това кой е най-добрият вариант. А това ще преценим след предварителен оглед на мястото. За оптимални резултати, покривите, които изграждаме са винаги с шумо и топлоизолация, което от своя страна ще спомогне за намаляването на сметките за тока! Защото когато инвестирате в дома си, тази инвестиция трябва да бъде максимално оптимална в дългосрочен план. Затварянето на терасата Ви изисква професионална работа, която ние ще извършим и ще Ви осигурим допълнителното пространство, от което имате нужда. Ние Ви предлагаме – демонтаж на стара дограма и остъкление, иззидане с тухли или газобетон, топлоизолация, къртене където се налага, нова инсталация на ВиК, вътрешна изолация, шпакловка, боядисване, изграждане на покрив на тераса и ел. инсталация, за да бъде Вашия дом напълно завършен!

Мнения за Янчов Инженеринг

5/5

Петзвездни мнения и препоръки за Янчов Инженеринг ЕООД, базирани на реални мнения в интернет.

Уважаеми бъдещи ремонтцичи, ако искате това, което сте намислили като ремонт, не се колебайтке, да го възложоите на момчетата от Янчов Инженеринг.

5/5

Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!

5/5

Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.

5/5

Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!! Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!

5/5

Добро качество и професионално отношение.

5/5

Поискайте персонална оферта за усвояване на тераси

Всички услуги, които предоставяме включват обмислянето, доставката и изграждането на всеки детайл, така че Вие да не се притеснявате за абсолютно нищо! Ние минаваме през всяка стъпка като обръщаме специално внимание на всяка част на нашата работа!

Когато избирате нашата фирма за строителни услуги, можете да бъдете сигурни, че разчитате на 100% коректно отношение и професионализъм.

Защото сме млади, но сме подбрали екип от професионалисти с дългогодишен, експертен опит в областта, на ремонт на покриви! Ние ще Ви помогнем да усвоите терасата и ще я превърнем в част от пространството в дома, така сякаш винаги е била.

Промоция за Ремонт, затваряне и покриви на тераси

00
дни
00
часа
00
минути
00
секунди

Въпроси за Усвояване на тераса

Запитване за Усвояване на тераса

Изпратете формата и ние ще се свържем с Вас за подробности, и индивидуална безплатна оферта.