Подмяна на дограма

Решили сте да правите ремонт у дома, сменяте дограмата и е нужно да бъде обърната? Без да се колебаем, веднага Ви предлагаме да извършим тази услуга за Вас! Пролетното време е най-добрия избор за това. Това е ремонтен процес, който нашите майстори прилагат ежедневно и се справят много бързо и лесно, дори и със съпътстващите затруднения. Това, че един прозорец е вече обърнат, въобще не означава, че работата е приключила, а ние никога не оставяме проект свършен наполовина!

смана на дограма янчов инженеринг преди 001 смана на дограма янчов инженеринг след 001
Смяна на дограма

Ние ще Ви помогнем да придадете нов стил на дома си!

Ще Ви помогнем да въведете ред, защото в крайна сметка обръщането или подмяната на прозорците идва с последващи корекции. Веднага след като дограмата е сменена или обърната ще се заемем със стърчащата и засъхнала пяна и назъбените ръбове. Ние ще изградим конструкция за гипсокартон около прозорците и ще запълним и изравним всички останали пролуки и неравности покрай тази ремонтна дейност. В зависимост от това дали е външно или вътрешно обръщане, нашите майстори ще преценят дали да използват гипсокартон или фибран. Това се решава според пораженията след самата подмяна. Ние ще се постараем да оставим профилите, прозорците и околните стени безупречно чисти и без никакви следи от строителните материали, които ще използваме!

Избирайки да работите с нас, означава че веднъж щом приключим няма да Ви се налагат каквито и да било довършителни ремонтни дейности, защото ние винаги вършим работата си докрай!

Предлагаме всичко това на много достъпни за Вас цени, с висококачествени материали и професионален труд! Цената на смяна или обръщане на дограма включва всяка стъпка от процеса, независимо кой метод на работа и материали ще бъдат избрани. Ние винаги съгласуваме решенията си с Вас, така че да бъдете възможно най-доволни и спокойно да се радвате на новата си дограма и всичко около нея!

Мнения за Янчов Инженеринг

5/5

Петзвездни мнения и препоръки за Янчов Инженеринг ЕООД, базирани на реални мнения в интернет.

Уважаеми бъдещи ремонтцичи, ако искате това, което сте намислили като ремонт, не се колебайтке, да го възложоите на момчетата от Янчов Инженеринг.

5/5

Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!

5/5

Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.

5/5

Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!! Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!

5/5

Добро качество и професионално отношение.

5/5

Обръщане на дограма – направете правилния избор!

Освен извършване на всяка от услугите, за които можете да ни потърсите, ние държим и на естетиката на крайния резултат! Именно заради това не бихме могли просто да разбием около профилите на прозорците, да ги подменим или обърнем и да си тръгнем! Ние ще приведем стената около новата дограма в прилежен вид. Бихме могли да прибавим и бояджийска услуга към всичко това, ако имате желание. Едва тогава можем да кажем, че сме свършили работата си на 100%. Не бива да очаквате нищо по-малко от едни професионални майстори! И ако желаете да получите именно това, свържете се с нас, поставете ни задачата и се наслаждавайте на крайния резултат!

Промоция за Подмяна на дограма

00
дни
00
часа
00
минути
00
секунди

Въпроси за Смяна на дограма

Изработени проекти за Смяна на дограма

Запитване за Смяна на дограма

Изпратете формата и ние ще се свържем с Вас за подробности, и индивидуална безплатна оферта.