Подмяна на дограма

Решили сте да правите ремонт у дома, сменяте дограмата и е нужно да бъде обърната? Без да се колебаем, веднага Ви предлагаме да извършим тази услуга за Вас! Пролетното време е най-добрия избор за това. Това е ремонтен процес, който нашите майстори прилагат ежедневно и се справят много бързо и лесно, дори и със съпътстващите затруднения. Това, че един прозорец е вече обърнат, въобще не означава, че работата е приключила, а ние никога не оставяме проект свършен наполовина!

Янчов Смяна на дограма

Ние ще Ви помогнем да придадете нов стил на дома си!

Ще Ви помогнем да въведете ред, защото в крайна сметка обръщането или подмяната на прозорците идва с последващи корекции. Веднага след като дограмата е сменена или обърната ще се заемем със стърчащата и засъхнала пяна и назъбените ръбове. Ние ще изградим конструкция за гипсокартон около прозорците и ще запълним и изравним всички останали пролуки и неравности покрай тази ремонтна дейност. В зависимост от това дали е външно или вътрешно обръщане, нашите майстори ще преценят дали да използват гипсокартон или фибран. Това се решава според пораженията след самата подмяна. Ние ще се постараем да оставим профилите, прозорците и околните стени безупречно чисти и без никакви следи от строителните материали, които ще използваме!

Избирайки да работите с нас, означава че веднъж щом приключим няма да Ви се налагат каквито и да било довършителни ремонтни дейности, защото ние винаги вършим работата си докрай!

Предлагаме всичко това на много достъпни за Вас цени, с висококачествени материали и професионален труд! Цената на смяна или обръщане на дограма включва всяка стъпка от процеса, независимо кой метод на работа и материали ще бъдат избрани. Ние винаги съгласуваме решенията си с Вас, така че да бъдете възможно най-доволни и спокойно да се радвате на новата си дограма и всичко около нея!

Галерия Смяна на дограма

Обръщане на дограма – направете правилния избор!

Освен извършване на всяка от услугите, за които можете да ни потърсите, ние държим и на естетиката на крайния резултат! Именно заради това не бихме могли просто да разбием около профилите на прозорците, да ги подменим или обърнем и да си тръгнем! Ние ще приведем стената около новата дограма в прилежен вид. Бихме могли да прибавим и бояджийска услуга към всичко това, ако имате желание. Едва тогава можем да кажем, че сме свършили работата си на 100%. Не бива да очаквате нищо по-малко от едни професионални майстори! И ако желаете да получите именно това, свържете се с нас, поставете ни задачата и се наслаждавайте на крайния резултат!

Промоция за Подмяна на дограма

00
дни
00
часа
00
минути
00
секунди

Въпроси за Смяна на дограма

Мнения за Янчов Инжинеринг

5/5

Петзвездни мнения и препоръки за Янчов Инженеринг ЕООД, базирани на реални мнения в интернет.

Уважаеми бъдещи ремонтцичи, ако искате това, което сте намислили като ремонт, не се колебайтке, да го възложоите на момчетата от Янчов Инженеринг.

5/5

Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!

5/5

Добро качество и професионално отношение.

5/5

Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!! Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!

5/5

Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.

5/5

Запитване за Смяна на дограма

Изпратете формата и ние ще се свържем с Вас за подробности, и индивидуална безплатна оферта.