Поставяне на настилки и облицовки

Време е за ремонт и подобрения на Вашата къща? Особено на подовете във всяка една стая. Без да е бавим повече, нека Ви кажем, че ние от Янчов Инженеринг сме специалисти в лепенето на плочки по стени и подове и в полагането на всякакъв друг вид настилки. Както за вътрешния дизайн, така и за външния.

Настилки и облицовки

Нова и модерна облицовка!

Дайте нов вид на дома си с наша помощ! Облицовката на стените и подовите настилки придават онези уникалност и уют, които всеки търси. Домът е мястото, на което е нужно да имаме комфорт и красивия интериорен дизайн определено ни ги носи! За това, когато сте готови за промяна ни потърсете, а ние ще Ви доставим качествена работа и материали на цени, на които не можете да устоите! Ние разполагаме с професионални фаянсаджии, които бързо ще се справят с лепенето на плочки в коридора, на терасата, в кухнята или банята.

За нас, всяко предизвикателство е добре дошло, защото ние знаем, че можем да се справяме с тях и това ни носи огромно задоволство! Лепенето на нови върху стари плочки, върху мозайка, фибран и най-вече върху неравен под е едно от любимите ни занимания! Най-вече, защото резултатът е винаги поразителен!

Нашите майстори без никакъв проблем ще се справят и с лепенето на фаянс и поставянето на гранитогрес или теракот. Ако пък имате желание да бъдете още по-модерни, можете да се доверите на нашата изпитана професионална технология за лепене на камък! Ние предлагаме широко разнообразие, ако вие все още не сте си избрали материал или дизайн. Сега е времето за промяна и ние с удоволствие ще Ви изпратим фаянсаджия, който да изравни пода и положи новата настилка на пода или стените на банята или кухнята!

Мнения за Янчов Инженеринг

5/5

Петзвездни мнения и препоръки за Янчов Инженеринг ЕООД, базирани на реални мнения в интернет.

Уважаеми бъдещи ремонтцичи, ако искате това, което сте намислили като ремонт, не се колебайтке, да го възложоите на момчетата от Янчов Инженеринг.

5/5

Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!

5/5

Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.

5/5

Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!! Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!

5/5

Добро качество и професионално отношение.

5/5

Лепене на плочки – навсякъде където имате нужда от нас!

Тази услуга е лесно-приложима както отвътре така и извън къщата Ви! Ако искате нова, по-добра настилка за двора, просто ни уведомете! А Вие ще ни кажете как точно си представяте новата визия на дома си! Дали искате плочките да бъдат залепени по диагонал, или пък искате положен теракот, за нас не е проблем! Избере да работите с абсолютните професионалисти, които няма да Ви оставят разочаровани! Качеството е гарантирано!

Промоция за Поставяне на настилки и облицовки

00
дни
00
часа
00
минути
00
секунди

Въпроси за Настилки и облицовки

Изработени проекти за Настилки и облицовки

Запитване за Настилки и облицовки

Изпратете формата и ние ще се свържем с Вас за подробности, и индивидуална безплатна оферта.