Архитектурно проектиране и строителен надзор

Искате ли да ви помогнем да определите какъв архитект, строителен инженер или геодезист ви е необходим за проектиране, обновяване или проучване на вашия имот? Надяваме се, че този сайт ще ви даде представа за работата на нашето архитектурно бюро. Нашите специалисти са висококвалифицирани инженери и архитекти.

Архитектура и Проектиране

Изборът на архитект или проектантска фирма за строителството на вашата жилищна сграда е много важно решение. Архитектите на „Янчов Инженеринг“ ще проектират за вас сграда, която ще се впише идеално в естествената и социалната среда, като същевременно ви осигури най-добрия комфорт и функционалност.

В процеса на проектиране работим с най-новите технологии, като се съобразяваме с най-новите тенденции в архитектурата и дизайна. Внимателно разглеждаме всички детайли и аспекти на проекта, за да създадем оптимално решение за нашите клиенти. Гъвкави сме и сме отворени за промени, така че по време на процеса на проектиране винаги сме в тесен контакт с вас, за да бъдете въвлечени в процеса.

Ние разработваме инвестиционни проекти, прединвестиционни проучвания и архитектурни консултации за всички области на архитектурата и строителството. Всяка задача се изпълнява от нашия екип с професионализъм и отговорност. Ако имате нужда от съдействие, не се колебайте да се свържете с нас. Изберете качеството, за да спестите време и пари!

Мнения за Янчов Инженеринг

5/5

Петзвездни мнения и препоръки за Янчов Инженеринг ЕООД, базирани на реални мнения в интернет.

Уважаеми бъдещи ремонтцичи, ако искате това, което сте намислили като ремонт, не се колебайтке, да го възложоите на момчетата от Янчов Инженеринг.

5/5

Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!

5/5

Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.

5/5

Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!! Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!

5/5

Добро качество и професионално отношение.

5/5

Инвестиционно проектиране, документи за виза за проектиране, и технически паспорт на сграда

По време на етапа на проектиране ние се уверяваме, че архитектурният план включва всички технически спецификации и стандарти, изисквани от законодателството на страната, в която се изпълнява строителният проект, както и от изискванията на клиента. Също така се уверяваме, че планът за архитектурно проектиране включва цялата необходима документация.

Нашите архитекти и дизайнери са опитни и могат да създадат уникални и индивидуално съобразени проекти за вашия недвижим имот. Независимо дали желаете модерен или традиционен вид за вашата къща, ние можем да ви помогнем. Освен това нашите архитекти и дизайнери могат да създадат 3D визуализации и скици на бъдещия ви недвижим имот, които могат да ви помогнат да продадете имота си по-бързо и на по-добра цена.

Промоция за Архитектурно проектиране и строителен надзор

00
дни
00
часа
00
минути
00
секунди

Въпроси за Архитектура и Проектиране

Запитване за Архитектура и Проектиране

Изпратете формата и ние ще се свържем с Вас за подробности, и индивидуална безплатна оферта.