Покрив с битумни керемиди

Ако е време за подмяна на стария покрив или строите нова сграда, много добър избор от Ваша страна биха били битумните керемиди. Те определено се различават от традиционната керемида, но определено има защо да са толкова търсени и използвани. По-надолу ще прочетете малко повече информация и ще разберете защо битумните керемиди са наистина добър избор.

Монтаж на битумни керемиди – модерни, красиви и функционални

Да започнем с това, че битумните керемиди имат декоративни качества, плочката е гъвкава, което позволява прецизно поставяне върху покрива. Заедно със своя красив външен вид, те осигуряват дълъг живот на експлоатация на Вашия покрив с високо качество и надеждност разбира се! Както всеки друг материал, те също имат своите недостатъци, но за сметка на това плюсовете от полагането на такава покривна настилка са много повече!

Например, те имат висока степен на устойчивост при удар и силни бури, недостатъкът в този случай е, че силен удар би могъл да доведе до деформация, която лесно би могла да бъде поправена.

В такъв случай при обикновените керемиди, можем да наблюдаваме, или пък дълго време да не забележим, счупване и изместване. Гъвкавата битумна плочка може да прикрие някои малки геометрични грешки на покрива. Както и е много удобен материал за инсталация върху сложни конструкции. С подобен покрив, няма да имате проблеми от типа на ръжда и гниене, както много често се случва с други материали и най-хубавото е, че тези керемиди имат дълъг живот. За тяхното производство се използва специално фибростъкло, горещ битум и минерали или камъни като декорация, което ги прави много красиви. Самото фибростъкло трудно се износва, а битумът лесно задържа влагата на повърхността, което предпазва от течове, наводнение и мухъл.

Мнения за Янчов Инженеринг

5/5

Петзвездни мнения и препоръки за Янчов Инженеринг ЕООД, базирани на реални мнения в интернет.

Уважаеми бъдещи ремонтцичи, ако искате това, което сте намислили като ремонт, не се колебайтке, да го възложоите на момчетата от Янчов Инженеринг.

5/5

Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!

5/5

Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.

5/5

Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!! Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!

5/5

Добро качество и професионално отношение.

5/5

Янчов Инженеринг ще се погрижи за покрива Ви с битумни керемиди!

Ако се чудите, коя от всички строителни фирми да изберете, ние ще Ви дадем няколко причини да направите правилния избор! Започвайки с цените за монтаж на битумни керемиди, можем да кажем, че винаги се стремим да сме максимално ефективни и да доставяме услугите си на достъпни за всеки клиент цени. Винаги ги изготвяме индивидуално, според това, от което клиентът се нуждае. В работата ни се включва и цената за труд на нашите майстори.

Ние ще извършим работата с най-висока прецизност и професионализъм, тъй като всички в нашата фирма са много добре обучени.

Целта ни винаги е да надскочим очакванията на клиентите и да ги оставим доволни, така че скоро да не се налагат нови ремонтни дейности.

Промоция за Покрив с битумни керемиди

00
дни
00
часа
00
минути
00
секунди

Въпроси за Битумни керемиди

Изработени проекти за Битумни керемиди

Запитване за Битумни керемиди

Изпратете формата и ние ще се свържем с Вас за подробности, и индивидуална безплатна оферта.