Хидроизолация на покриви

В сферата на покривни ремонти, ние от Янчов Инженеринг можем да Ви предоставим всеки вид услуга, за да подпомогнем здравината на Вашата къща, така че да я има още много дълго време!

Ние сме се специализирали в Хидроизолацията на покриви и ако това е, от което имате нужда, можете да разчитате напълно на нас и нашите професионални умения, добити чрез дългогодишен труд!

Майстори за битумна хидроизолация – без повече течове!

Ние имаме различен набор от начини да предотвратим и да спрем напълно съществуващи течове във Вашия дом, които най-вероятно причиняват доста щети. Нашата фирма Ви предлага качествена и издръжлива хидроизолация за град София и околията.

Можем да Ви окажем съдействие за хидроизолиране на дървен, ламаринен, стар или нов покрив. Също така предоставяме хидро и топлоизолация на плоски покриви. С няколко думи, какъвто и да е Вашия покрив, ние можем да помогнем с каквото е нужно за удобството Ви.

Нашата цел е да осигурим комфорт без течове и влага! Техниката, която ще използваме за хидроизолацията на покривът Ви, ще преценим след обстоен преглед на положението, в което се намира в настоящия момент, за да можем да изберем възможно най-добрия вариант за оптимални резултати. Имайте предвид, че полагането на битумна хидроизолация с UV защита върху плосък покрив се осъществява най-добре през топлите месеци, на много добре почистена основа. Ние ще се погрижим да обърнем специално внимание на всички извивки и комини и ще осигурим успешното оттичане на дъждовната вода, за да се предотврати повторна поява на влага и течове.

Потърсете ни сега, за да Ви окажем съдействие и да се отървете от опасните течове навреме!

Мнения за Янчов Инженеринг

5/5

Петзвездни мнения и препоръки за Янчов Инженеринг ЕООД, базирани на реални мнения в интернет.

Уважаеми бъдещи ремонтцичи, ако искате това, което сте намислили като ремонт, не се колебайтке, да го възложоите на момчетата от Янчов Инженеринг.

5/5

Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!

5/5

Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.

5/5

Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!! Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!

5/5

Добро качество и професионално отношение.

5/5

Защо Янчов Инженеринг е Вашата фирма за хидроизолация?

Ние, от Янчов Инженеринг можем да гарантираме най-високо качество на работата, която извършваме. Винаги се стараем да надскочим очакванията на клиентите си и използваме най-добрите строителни материали на пазара!

Без значение дали имате нужда от топло и хидроизолация на нов или стар покрив, дали ще бъде плосък или не, ламаринен или дървен, дали ще бъде положена хидроизолация с течна гума, течна битумна хидроизолация с UV защита, ние ще Ви предоставим своята професионална преценка.

Цената, която ще предложим се договаря с всеки клиент индивидуално след разговор и оглед, с цел оптимални резултати на достъпни за Вас цени. Майсторите на Янчов Инженеринг в София ще се погрижат за Вашия покрив!

Промоция за Хидроизолация на покриви

00
дни
00
часа
00
минути
00
секунди

Въпроси за Хидроизолация

Изработени проекти за Хидроизолация

Запитване за Хидроизолация

Изпратете формата и ние ще се свържем с Вас за подробности, и индивидуална безплатна оферта.