Хидроизолация на покриви

В сферата на покривни ремонти, ние от Янчов Инженеринг можем да Ви предоставим всеки вид услуга, за да подпомогнем здравината на Вашата къща, така че да я има още много дълго време!

Ние сме се специализирали в Хидроизолацията на покриви и ако това е, от което имате нужда, можете да разчитате напълно на нас и нашите професионални умения, добити чрез дългогодишен труд!

Майстори за битумна хидроизолация – без повече течове!

Ние имаме различен набор от начини да предотвратим и да спрем напълно съществуващи течове във Вашия дом, които най-вероятно причиняват доста щети. Нашата фирма Ви предлага качествена и издръжлива хидроизолация за град София и околията.

Можем да Ви окажем съдействие за хидроизолиране на дървен, ламаринен, стар или нов покрив. Също така предоставяме хидро и топлоизолация на плоски покриви. С няколко думи, какъвто и да е Вашия покрив, ние можем да помогнем с каквото е нужно за удобството Ви.

Нашата цел е да осигурим комфорт без течове и влага! Техниката, която ще използваме за хидроизолацията на покривът Ви, ще преценим след обстоен преглед на положението, в което се намира в настоящия момент, за да можем да изберем възможно най-добрия вариант за оптимални резултати. Имайте предвид, че полагането на битумна хидроизолация с UV защита върху плосък покрив се осъществява най-добре през топлите месеци, на много добре почистена основа. Ние ще се погрижим да обърнем специално внимание на всички извивки и комини и ще осигурим успешното оттичане на дъждовната вода, за да се предотврати повторна поява на влага и течове.

Потърсете ни сега, за да Ви окажем съдействие и да се отървете от опасните течове навреме!

Мнения за Янчов Инженеринг

5/5

Петзвездни мнения и препоръки за Янчов Инженеринг ЕООД, базирани на реални мнения в интернет.

Уважаеми бъдещи ремонтцичи, ако искате това, което сте намислили като ремонт, не се колебайтке, да го възложоите на момчетата от Янчов Инженеринг.

5/5

Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!

5/5

Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.

5/5

Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!! Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!

5/5

Добро качество и професионално отношение.

5/5

Защо Янчов Инженеринг е Вашата фирма за хидроизолация?

Ние, от Янчов Инженеринг можем да гарантираме най-високо качество на работата, която извършваме. Винаги се стараем да надскочим очакванията на клиентите си и използваме най-добрите строителни материали на пазара!

Без значение дали имате нужда от топло и хидроизолация на нов или стар покрив, дали ще бъде плосък или не, ламаринен или дървен, дали ще бъде положена хидроизолация с течна гума, течна битумна хидроизолация с UV защита, ние ще Ви предоставим своята професионална преценка.

Цената, която ще предложим се договаря с всеки клиент индивидуално след разговор и оглед, с цел оптимални резултати на достъпни за Вас цени. Майсторите на Янчов Инженеринг в София ще се погрижат за Вашия покрив!

Промоция за Хидроизолация на покриви

Въпроси за Хидроизолация

Изработени проекти за Хидроизолация

Запитване за Хидроизолация

Изпратете формата и ние ще се свържем с Вас за подробности, и индивидуална безплатна оферта.