Изграждане на електро инсталации

Освен това, че от Янчов Инженеринг можем да се погрижим за водопровода във Вашата къща, ние можем да направим същото и за Вашата електроинсталация. Разполагаме с отлични професионалисти, които могат да извършат всеки вид електро услуга, от която можете да се нуждаете! Дори и да изглежда лесно когато ние го правим, електро услугите са сериозна задача, която изисква знание, умение и предпазливост. За това винаги се доверявайте на професионалистите – ние от Янчов Инженеринг ще изпълним всяка електро услуга, от която домът или офисът Ви се нуждае.

Електроинсталации

Всичко от-до за електроинсталацията във Вашия дом!

Когато ни поставите задачата за електроизграждане в дома си или в цяла сграда, трябва да знаете, че се доверявате на експертите в тази сфера! Както винаги ние предлагаме пълната услуга на всеки, който иска да се възползва от нея.

Нашите електротехници ще монтират ключове за скрита или открита електроинсталация, контакти и осветителни тела, фотоклетки, луминисцентни осветителни тела. Тоест всичко, което е създадено, за да носи светлина и всичко нужно за управлението му.

Ще инсталираме Вашата електрическа разклонителна или конзолна кутия и ще я свържем. Ще монтираме кабелни канали, полагане на кутии, тръби, включително и изкопни дейности където това се налага. Разликата в електроинсталациите е в това дали се изгражда силнотокова и слаботокова инсталация на еднофамилна къща, цяла жилищна или обществена сграда, или пък се изгражда за употреба в търговски или промишлени помещения. За нас това не е от голямо значение, защото ние просто ще влезем в помещението и ще свършим своята работа бързо и качествено, без да оставяме някакъв риск за бъдеща повреда. Заниманията с електро услуги изискват добро обучение и опит, които ще намерите при нас! Освен професионализма си, ние предлагаме своите услуги на достъпни за всеки клиент цени! Свържете се с нас и ни попитайте за цените на точка на ел. инсталации в София.

Мнения за Янчов Инженеринг

5/5

Петзвездни мнения и препоръки за Янчов Инженеринг ЕООД, базирани на реални мнения в интернет.

Уважаеми бъдещи ремонтцичи, ако искате това, което сте намислили като ремонт, не се колебайтке, да го възложоите на момчетата от Янчов Инженеринг.

5/5

Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!

5/5

Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.

5/5

Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!! Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!

5/5

Добро качество и професионално отношение.

5/5

Нека пуснем светлината в дома Ви!

За да функционира пълноценно едно домакинство има нужда от постоянен достъп до електричество! Не само за осветлението, но и за всичко останало, което може да се прави вкъщи. Всеки един от нас до голяма степен е зависим от електричеството, именно за това, когато търсите електротехници за електроизграждането у дома, трябва да сте сигурни, че се доверявате на правилните хора!

Смеем да твърдим, че това сме ние от Янчов Инженеринг! Ако се питате защо е така – защото нашата фирма работи само с доказани, истински професионалисти!

Нашите многобройни доволни клиенти ни го доказват всеки ден!

Промоция за Изграждане на електро инсталации

00
дни
00
часа
00
минути
00
секунди
Електроинсталации цени
Ценоразпис на извършваните строителни услуги
ВИД СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНИ РАБОТИ (СМР) МЯРКА ЕДИНИЧНА ЦЕНА В ЛВ.
ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИИ ЦЕНИ
Лампен излаз под мазилка до 4 м., ПВВМБ (мостов) проводник, цена за труд и материали бр. 25,50
Контактен излаз под мазилка до 4 м., ПВВМБ (мостов) проводник, цена за труд и материали бр. 27,50
Изграждане на нова ел. инсталация по договаряне
Монтаж на контакти и ключове, цена за труд бр. 7,50
Монтаж на осветителни тела, цена за труд бр. от 10,80 до 79,90

Въпроси за Електроинсталации

Изработени проекти за Електроинсталации

Запитване за Електроинсталации

Изпратете формата и ние ще се свържем с Вас за подробности, и индивидуална безплатна оферта.