Изграждане на електро инсталации

Освен това, че от Янчов Инженеринг можем да се погрижим за водопровода във Вашата къща, ние можем да направим същото и за Вашата електроинсталация. Разполагаме с отлични професионалисти, които могат да извършат всеки вид електро услуга, от която можете да се нуждаете! Дори и да изглежда лесно когато ние го правим, електро услугите са сериозна задача, която изисква знание, умение и предпазливост. За това винаги се доверявайте на професионалистите – ние от Янчов Инженеринг ще изпълним всяка електро услуга, от която домът или офисът Ви се нуждае.

Електроинсталации

Всичко от-до за електроинсталацията във Вашия дом!

Когато ни поставите задачата за електроизграждане в дома си или в цяла сграда, трябва да знаете, че се доверявате на експертите в тази сфера! Както винаги ние предлагаме пълната услуга на всеки, който иска да се възползва от нея.

Нашите електротехници ще монтират ключове за скрита или открита електроинсталация, контакти и осветителни тела, фотоклетки, луминисцентни осветителни тела. Тоест всичко, което е създадено, за да носи светлина и всичко нужно за управлението му.

Ще инсталираме Вашата електрическа разклонителна или конзолна кутия и ще я свържем. Ще монтираме кабелни канали, полагане на кутии, тръби, включително и изкопни дейности където това се налага. Разликата в електроинсталациите е в това дали се изгражда силнотокова и слаботокова инсталация на еднофамилна къща, цяла жилищна или обществена сграда, или пък се изгражда за употреба в търговски или промишлени помещения. За нас това не е от голямо значение, защото ние просто ще влезем в помещението и ще свършим своята работа бързо и качествено, без да оставяме някакъв риск за бъдеща повреда. Заниманията с електро услуги изискват добро обучение и опит, които ще намерите при нас! Освен професионализма си, ние предлагаме своите услуги на достъпни за всеки клиент цени! Свържете се с нас и ни попитайте за цените на точка на ел. инсталации в София.

Мнения за Янчов Инженеринг

5/5

Петзвездни мнения и препоръки за Янчов Инженеринг ЕООД, базирани на реални мнения в интернет.

Уважаеми бъдещи ремонтцичи, ако искате това, което сте намислили като ремонт, не се колебайтке, да го възложоите на момчетата от Янчов Инженеринг.

5/5

Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!

5/5

Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.

5/5

Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!! Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!

5/5

Добро качество и професионално отношение.

5/5

Нека пуснем светлината в дома Ви!

За да функционира пълноценно едно домакинство има нужда от постоянен достъп до електричество! Не само за осветлението, но и за всичко останало, което може да се прави вкъщи. Всеки един от нас до голяма степен е зависим от електричеството, именно за това, когато търсите електротехници за електроизграждането у дома, трябва да сте сигурни, че се доверявате на правилните хора!

Смеем да твърдим, че това сме ние от Янчов Инженеринг! Ако се питате защо е така – защото нашата фирма работи само с доказани, истински професионалисти!

Нашите многобройни доволни клиенти ни го доказват всеки ден!

Промоция за Изграждане на електро инсталации

Електроинсталации цени
Ценоразпис на извършваните строителни услуги
ВИД СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНИ РАБОТИ (СМР) МЯРКА ЕДИНИЧНА ЦЕНА В ЛВ.
ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИИ ЦЕНИ
Лампен излаз под мазилка до 4 м., ПВВМБ (мостов) проводник, цена за труд и материали бр. 25,50
Контактен излаз под мазилка до 4 м., ПВВМБ (мостов) проводник, цена за труд и материали бр. 27,50
Изграждане на нова ел. инсталация по договаряне
Монтаж на контакти и ключове, цена за труд бр. 7,50
Монтаж на осветителни тела, цена за труд бр. от 10,80 до 79,90

Въпроси за Електроинсталации

Изработени проекти за Електроинсталации

Запитване за Електроинсталации

Изпратете формата и ние ще се свържем с Вас за подробности, и индивидуална безплатна оферта.