Груб строеж на къща

Ако най-накрая имате възможността да построите своя собствена къща или някакъв тип сграда, закупили сте площта и е време да започнете строежа, свържете се с нас. Ние, от Янчов Инженеринг, ще Ви съдействаме за грубия строеж на Вашата къща, започвайки от изкопните работи до покрива и ще Ви гарантираме едно много високо качество на работа!

За Вашето ново начало – изкопни работи, груб строеж, кофраж, полагане на бетон

Може да се каже, че сте постигнали много в живота, ако притежавате своя собствена къща! За това, професионална строително-ремонтна фирма като нашата, има желанието да участва! Избирайки да работите с нас, ние ще Ви осигурим стриктното изпълнение на всяка стъпка от процеса на грубия строеж. Това е етапът, в който са напълно завършени конструкциите, ограждащите стени и покрива на сградата, като в повечето случаи няма изпълнение на довършителните работи. Това са основите на Вашият нов дом. Ние ще се заемем с изкопните работи, ще направим фундаментите и нулев цикъл, кофраж на плочи, колони, ще изградим всички конструкции. Също така, стълбищните клетки и най-накрая покрива.

Ние ще обърнем специално внимание на всеки отделен етап на грубия строеж, така че да бъде перфектен и устойчив, благодарение на истинските специалисти, които работят с нас!

Ще се погрижим за правилните разчети на фундамента, дълбочината и размерът на строителния изкоп, комплексната задача за избора на типа фундаменти оставете на опитния ни екип. Конструкцията на сградата се определя от носещите и ограждащите елементи, а за стълбищните клетки зависи от вида на материала. Ние можем да изпълним всяко проектно решение без никакво затруднение, на достъпни за клиента цени! Свържете се с нас, за да Ви дадем повече информация относно цените на квадрат и труд, изкопните работи и полагането на бетон.

Мнения за Янчов Инженеринг

5/5

Петзвездни мнения и препоръки за Янчов Инженеринг ЕООД, базирани на реални мнения в интернет.

Уважаеми бъдещи ремонтцичи, ако искате това, което сте намислили като ремонт, не се колебайтке, да го възложоите на момчетата от Янчов Инженеринг.

5/5

Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!

5/5

Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.

5/5

Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!! Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!

5/5

Добро качество и професионално отношение.

5/5

Защо Янчов Инженеринг е Вашето решение?

Ако вече сте работили с нас, знаете каква е степента на нашия професионализъм и отговорност към работата. Ако пък за първи път Ви се налага да се възползвате от подобни услуги, тогава можем да Ви гарантираме, че няма да бъдете разочаровани, защото ние винаги залагаме на високото качество.

Нашата цел е клиентите ни да са винаги доволни! Предлагаме услугите си на достъпни за всеки клиент цени, като знаем, че всеки един от Вас инвестира в спокойно, топло и уютно бъдеще.

Това, което ние ще Ви предоставим е точно онова, от което имате нужда! Обадете ни се днес за Вашия груб строеж, а ние ще започнем работа веднага!

Промоция за Груб строеж на къща

00
дни
00
часа
00
минути
00
секунди

Въпроси за Груб строеж

Изработени проекти за Груб строеж

Запитване за Груб строеж

Изпратете формата и ние ще се свържем с Вас за подробности, и индивидуална безплатна оферта.