Изграждане на нов покрив

Ако имате нужда от услугата за изграждане на нов покрив за вашата къща, сграда или навес, ние от Янчов Инженеринг можем да ви предоставим професионална помощ. Благодарение на това, че нашите майстори са много добре обучени и имат голям опит в областта, ние можем да изградим вашият нов двускатен покрив със стари или нови керемиди.

Изграждане на покрив

Нови покривни конструкции в София

Нашата фирма предлага на своите клиенти напълно ново изграждане на покриви на каквато и да е сграда от край до край! Ние можем да създадем проекта на покривната конструкция и да го изпълним в най-строги срокове, без извинения или закъснения! Защото за нас най-важно е да доставим перфектно свършена работа, сигурност и гаранция, че произведенето от нас ще устои на всякакво време!

Ние можем да ви съдействаме при всякакъв вид ремонт на покриви и ще изградим вашият нов покрив от нулата, независимо дали това ще се случи със стари или нови керемиди.

След предварителна среща с представител на нашата фирма и оглед на вече съществуващата конструкция, ние ще изработим нов проект за вашия покрив. Следва премахването на стария такъв, заедно с керемиди, капаци, дървени материали, ламарини и улуци. След като изградим новата конструкция от проекта, специално създаден за вас ние ще пристъпим към изпълнение. Оребряване на покрива и наковаване на дъсчена ламперия, както и разкрой и монтаж на нови челни дъски. След като паропропускливата мембрана бъде положена, се изработва и слага нова единична скара. Остава само да се качат и наредят керемидите, също така и качване и измазване на новите капаци и улуци. Така за кратък период от време на усърдна и неуморна работа от нашите майстори, вашият нов покров е готов!

Мнения за Янчов Инженеринг

5/5

Петзвездни мнения и препоръки за Янчов Инженеринг ЕООД, базирани на реални мнения в интернет.

Уважаеми бъдещи ремонтцичи, ако искате това, което сте намислили като ремонт, не се колебайтке, да го възложоите на момчетата от Янчов Инженеринг.

5/5

Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!

5/5

Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.

5/5

Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!! Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!

5/5

Добро качество и професионално отношение.

5/5

Защо да изберете нашата фирма за изграждане на нов покрив

Янчов Инженеринг ви предлага да действате сега и да спестите пари, като се погрижите за вашата къща с изграждането на нов покрив, за да предотвратите бъдещи проблеми, като течове от силни дъждове и бури, падащи керемиди и разпадаща се конструкция.

Построяването на покриви е нашата специалност и ние можем да гарантираме, че ще свършим работата си добре на индивидуално изготвена за вас цена!

Ние ще съборим стария ви покрив без да нарушаваме целостта на сградата и ще изградим новия бързо и ефективно!

Промоция за Изграждане на нов покрив

00
дни
00
часа
00
минути
00
секунди

Въпроси за Изграждане на покрив

Изработени проекти за Изграждане на покрив

Запитване за Изграждане на покрив

Изпратете формата и ние ще се свържем с Вас за подробности, и индивидуална безплатна оферта.