Стоителна фирма Янчов Инженеринг ЕООД

100% качество. Експертен персонал. Иновативни инструменти. За да предложим 100% качество сме инвестирали не само в кадърен персонал, но и в строителна техника, иновативни инструменти, модерни превозни средства и всичко нужно за работата ни.

Услуги от стоителна фирма Янчов Инженеринг

РЕМОНТИ И РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ

Aко имате нужда от услугата кърти, чисти и извозва или желаете добър монтаж на ПВЦ или алуминиева дограма, то нашата фирма ще се заеме със задачите. В допълнение можете да ни използвате за ремонт на бани, поставяне на подови настилки, бояджийски работи и още куп важни неща, с които ще се справим светкавично.

ЖИЛИЩНО СТРОИТЕЛСТВО

предлагаме труд от изпитани майстори по изработка на груб строеж, сухо строителство, инсталации, мазилки и шпакловки, изолации и много други;

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ

Висококачествен ремонт на покриви на блокове и къщи, полагане на хидроизолации, пренареждане на керемиди, ремонт на улуци и всякакви видове покривни конструкции. Бригадата ни се състои от истински специалисти в тази област;

0700 50 190

Контакти по телефон.
Понеделник - Петък от 09:00 - 17:30

Изпратете ни имейл

Кликнете тук за да изпратите имейл с Вашето запитване

Офис Благоевград

ул. „Тодор Александров“ 47, 2700 Благоевград център

Офис София

София център 1000, ул. Ивайло 1, ет. 3

Поръчайте професионални строителни услуги от Янчов Инженеринг

Мнения за Янчов Инженеринг

5/5

Петзвездни мнения и препоръки за Янчов Инженеринг ЕООД, базирани на реални мнения в интернет.

Уважаеми бъдещи ремонтцичи, ако искате това, което сте намислили като ремонт, не се колебайтке, да го възложоите на момчетата от Янчов Инженеринг.

5/5

Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!

5/5

Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.

5/5

Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!! Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!

5/5

Добро качество и професионално отношение.

5/5