Стоителна фирма Янчов Инженеринг ЕООД

100% качество. Експертен персонал. Иновативни инструменти. За да предложим 100% качество сме инвестирали не само в кадърен персонал, но и в строителна техника, иновативни инструменти, модерни превозни средства и всичко нужно за работата ни.

Услуги от стоителна фирма Янчов Инженеринг

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ

Висококачествен ремонт на покриви на блокове и къщи, полагане на хидроизолации, пренареждане на керемиди, ремонт на улуци и всякакви видове покривни конструкции. Бригадата ни се състои от истински специалисти в тази област;

РЕМОНТИ И РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ

Aко имате нужда от услугата кърти, чисти и извозва или желаете добър монтаж на ПВЦ или алуминиева дограма, то нашата фирма ще се заеме със задачите. В допълнение можете да ни използвате за ремонт на бани, поставяне на подови настилки, бояджийски работи и още куп важни неща, с които ще се справим светкавично.

ЖИЛИЩНО СТРОИТЕЛСТВО

предлагаме труд от изпитани майстори по изработка на груб строеж, сухо строителство, инсталации, мазилки и шпакловки, изолации и много други;

0890 177 244

Контакти по телефон.
Понеделник - Петък от 09:00 - 17:30

Изпратете ни имейл

Кликнете тук за да изпратите имейл с Вашето запитване

Посетете нашия офис

ул. „Тодор Александров“ 47, 2700 Благоевград Център, Благоевград

Ние сме във Facebook

Кликнете тук за да посетите нашата Фейсбук страница

Поръчайте професионални строителни услуги от Янчов Инженеринг

Мнения за Янчов Инженеринг

5/5

Петзвездни мнения и препоръки за Янчов Инженеринг ЕООД, базирани на реални мнения в интернет.

Уважаеми бъдещи ремонтцичи, ако искате това, което сте намислили като ремонт, не се колебайтке, да го възложоите на момчетата от Янчов Инженеринг.

5/5

Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!

5/5

Добро качество и професионално отношение.

5/5

Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!! Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!

5/5

Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.

5/5