Хидроизолация на плосък покрив

Плоските покриви намират много широко разпространение и предпочитание у нас в последните години. Те могат да бъдат напълно хоризонтални или понякога да имат наклон от 0,5/0,7%. Този лек наклон го прави изключително удобен за използване като тераси или открити площадки. Потърсете ни за ремонта на покрива на Вашата къща, блок или офис сграда, а ние ще се погрижим да го направим така, че да издържи много години наред.

хидроизолация на покрив на панелка изолация на плоски покриви

Ремонт на плоски покриви на панелни блокове

Ние ще направим всичко точно както трябва, така че да не Ви се налага да се сблъсквате с течове, влага и нови по-скъпи ремонтни дейности на покрива Ви. Плоският покрив има носеща  и ограждаща функция, като към него се добавят и всички необходими покривни изолации, които да предпазват от атмосферните влияния, особено дъждовната вода. Чрез специална технология на изграждане тя бива „отвеждана“ на определени места, където няма да може да навреди на покрива и вътрешната част на сградата.

За този тип покрив са необходими определена носимоспособност, топло и хидро изолация, както и подходяща настилка за терасите. Няма да забравим и естетическите изисквания към сградата.

Всичко това бива предоставено и изградено от нас! Според структурата един плосък покрив може да бъде единичен – топъл и да бъде проветряем или непроветряем. Или двоен – студен, който винаги е проветряем. Те могат да имат вътрешно или външно отводняване, като при вътрешното водосточните тръби се намират в сградата, а при външното извън нея. Това се определя от нас и съгласува с Вас след предварително извършен оглед на сградата. Ние предоставяме напълно изграждане или ремонт на плосък покрив, битумен грунд за предварителната обработка на повърхността преди полагане на хидроизолацията и замазка.

Мнения за Янчов Инженеринг

5/5

Петзвездни мнения и препоръки за Янчов Инженеринг ЕООД, базирани на реални мнения в интернет.

Уважаеми бъдещи ремонтцичи, ако искате това, което сте намислили като ремонт, не се колебайтке, да го възложоите на момчетата от Янчов Инженеринг.

5/5

Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!

5/5

Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.

5/5

Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!! Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!

5/5

Добро качество и професионално отношение.

5/5

Ние ще Ви предложим най-подходящия вариант

За да може Вашия плосък покрив да не се нуждае от нов ремонт в близкото бъдеще, ние ще изберем най-доброто време за това, тъй като е най-добре то да бъде сухо и топло. За да предотвратим всякакви грешки, които да доведат до протичане на покрива. Тази дейност изисква голяма прецизност и тъй като обикновена е свързана с разкриване на големи части от покривката е най-добре да се случи по време на топлите месеци.

Когато избирате да работите с нас, оставяте настрана всяко притеснение съпътстващо ремонта на покрива Ви!

Независимо дали става въпрос за ремонт на покрив на общи частипанелни блоковеетажна собственост,  или еднофамилна къща, ние винаги се стремим да постигаме съгласие!

Промоция за Хидроизолация на плосък покрив

00
дни
00
часа
00
минути
00
секунди

Въпроси за Плоски покриви

Изработени проекти за Плоски покриви

Запитване за Плоски покриви

Изпратете формата и ние ще се свържем с Вас за подробности, и индивидуална безплатна оферта.