Изграждане на вентилационни и отоплителни инсталации

Ако Вашата офис сграда или търговски обекти все още няма план за проектиране и изграждане на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации, ние от Янчов Инженеринг можем да Ви помогнем да отметнете тази задача, за да бъде сградата Ви с една крачка по-завършена. Всеки строителен обект се нуждае от такива инсталации, за това ние като експерти сме винаги готови да се нагърбим с изграждането им!

ОВиК инсталации

Проверено качество!

За нас не е от значение дали ще предпочетете водни отоплителни инсталации или такива на пелети, ние можем да проектираме и изградим всякакви видове вентилационни, отоплителни и климатични такива. За нас е най-важно да започнем един проект и да го довършим докрай, като знаем, че клиента е напълно доволен от свършената работа и е получил точно това, което иска! Тези инсталации са необходима част за всеки проект на сграда и се правят от ОВК специалисти, с които ние разполагаме. Можем да Ви предоставим както проектиране и изграждане, така и всяка нужна част за изпълнението на тази поръчка.

Изготвяме целия проект  по план – схеми и чертежи на вътрешни отоплителни и вентилационни инсталации, оценка и изчисления за топлотехническата енергийна ефективност на сградата, на база на одобрен архитектурен проект, за цялостното проектиране на дадения обект.

Ние можем да предложим разнообразие от няколко вида вентилационни опции, а Вие просто трябва да изберете, тази която ще Ви върши най-много работа. Разбира се, ние не оставаме безучастни, а винаги сме готови да дадем своя професионален съвет, съобразно най-оптималния за Вас вариант. Свържете се с нас и ни попитайте за цените на тази услуга, а ние ще изготвим най-добрата оферта, която да покрие всичките Ви нужди, както и бюджета.

Мнения за Янчов Инженеринг

5/5

Петзвездни мнения и препоръки за Янчов Инженеринг ЕООД, базирани на реални мнения в интернет.

Уважаеми бъдещи ремонтцичи, ако искате това, което сте намислили като ремонт, не се колебайтке, да го възложоите на момчетата от Янчов Инженеринг.

5/5

Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!

5/5

Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.

5/5

Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!! Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!

5/5

Добро качество и професионално отношение.

5/5

ОВиК експертите

Без съмнение, няма сграда, която да няма нужда от подобна инсталация! За това нашите добре обучени професионалисти са винаги на разположение за проектиране и изграждане на Вашата отоплителна, вентилационна и климатична система. Това е инсталация, съдържаща в себе си много части и стъпки за изпълнение, които ние никога не пропускаме, за да бъде осъществен успешно всеки проект, с който се заемаме! За това, доверете се на професионалистите и получете желания резултат в кратки срокове на страхотни цени!

Промоция за Изграждане на вентилационни и отоплителни инсталации

00
дни
00
часа
00
минути
00
секунди

Въпроси за ОВиК инсталации

Изработени проекти за ОВиК инсталации

Запитване за ОВиК инсталации

Изпратете формата и ние ще се свържем с Вас за подробности, и индивидуална безплатна оферта.