Външна топлоизолация и саниране

Ние, от Янчов Инженеринг, предлагаме изграждане на външна и вътрешна изолация за всякакъв тип сгради. С използване само на висококачествени материали гарантираме добре свършена работа! Нашата фирма работи с професионално обучени алпинисти, които ще достигнат всеки ъгъл на къщата ви, за да ви е топло през зимата и хладно през лятото.

Саниране на къщи, сгради и блокове

Модернизирането и изискваното удобство налагат широкото търсене на подобни строителни услуги. Безспорно, те са желателни, защото добавят повече комфорт във вашия дом, цяла жилищна или офис сграда.

Външното саниране спомага за запазването на топлината вътре през зимата, което от своя страна намалява сметките за тока.

Макар че все повече хора търсят тези услуги, мнозинството се обръща към по-евтини фирми, които не успяват да постигнат желания резултат. Това се случва, защото не се използват качествени материали и отдадена работа към крайната цел. Важно е да се разбере, че външното саниране на каквато и да е сграда, е инвестиция в дългосрочен план, точно за това е нужно използването на висококачествени строителни материали. Идеята не е нова изолация на всеки 3 години. Цената на външната изолация, мрежа и мазилка, която нашата фирма предлага, се определя от размера на сградата, количество материали и труд, положен от нашите професионалисти. Ние, от Янчов Инженеринг, можем да предоставим добре обучени майстори, които работят по високите етажи на панелни блокове, жилищни кооперации и бизнес сгради. Също така предлагаме работа със скеле за по-ниските нива на сградите. Нашият съвет към всеки, който търси фирма, която да изгради топлоизолацията на къщата, блокът или сградата, е да потърси такава, която не предлага неоправдано ниски цени.

Мнения за Янчов Инженеринг

5/5

Петзвездни мнения и препоръки за Янчов Инженеринг ЕООД, базирани на реални мнения в интернет.

Уважаеми бъдещи ремонтцичи, ако искате това, което сте намислили като ремонт, не се колебайтке, да го възложоите на момчетата от Янчов Инженеринг.

5/5

Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!

5/5

Добро качество и професионално отношение.

5/5

Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!! Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!

5/5

Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.

5/5

Галерия Саниране

Поискайте персонална оферта за външно или вътрешно саниране

Както вече споменахме, топлоизолацията е дългосрочна инвестиция, за това е важно да се доверите на професионалисти! Тъй като сме в бранша от достатъчно време, ние знаем какви материали са подходящи за всяка сграда и се стремим да оправдаем очакванията на нашите клиенти всеки път.

Нашите майстори са много добре обучени в това да доставят професионални резултати на всеки, който потърси услугите ни.

Доверяваме се само на доказано висококачествени строителни доставчици, за да не се налага да търсите помощ скоро след като санирането е приключило. Цената на положеният труд се определя строго индивидуално за всеки клиент според вида и свършената работа.

Промоция за Външна топлоизолация и саниране

00
дни
00
часа
00
минути
00
секунди

Въпроси за Саниране

Запитване за Саниране

Изпратете формата и ние ще се свържем с Вас за подробности, и индивидуална безплатна оферта.