Основен ремонт на баня

Банята безспорно е най-важната част от един дом! Също така, може и да се окаже най-скъпата такава. Независимо колко малко е пространството, по простата причина, че това помещение изисква висококвалифицирана работа и техника, знания и добро обзавеждане. Ако не е проектирана достатъчно добре, може да Ви донесе куп проблеми. За това тук сме и ние от Янчов Инженеринг и ако сте решили да обновите банята си, да ремонтирате части от нея или да се сдобиете с напълно нова – ние сме насреща!

Цялостен ремонт на баня – всяка стъпка е важна!

Ние знаем колко е важно всяка стъпка от проектиране, строителство и ремонт на баня, да бъдат взети под голямо внимание, за да се избегнат проблеми в бъдеще. Също така разполагаме със знанието, технологиите, материалите и инструментите, за да постигнем най-добри резултати при ремонта. Той трябва да бъде качествен, за да Ви осигури безпроблемно експлоатиране и да си спестите много тревоги.

Когато една баня се изгражда наново, много е важно да се намери оптималното разположение за всяка част от инвентара и – мивка, душ/ душ кабина, вана, тоалетна чиния и всяка друга мебел за баня, която искате да имате.

Ние ще изберем плочки от най-подходящия материал, а вие ще изберете техния дизайн. За минимална загуба от плочките, можем да Ви съдействаме за създаването на 3D модел, това ще улесни и майсторите ни, като ни даде реална представа и точна квадратура на банята. Ще пристъпим към изкъртването и изхвърлянето на строителните отпадъци, така че да не ни пречат при работа, ако се налага ще изправим и стените след махането на старите плочки. Това ще даде идеално права основа за новия вид. Следва подмяна на водопровода и канализацията, монтиране на сифон, нови кабели за захранване на осветлението и вентилационната система. При такъв тип ремонтна дейност, хидроизолацията е напълно задължителна! Всичко необходимо ще бъде инсталирано до най-малкия детайл! Ние Ви гарантираме работа без грешки!

Галерия Ремонт на баня

Всичко от А до Я за ремонта на Вашата баня!

Ние предлагаме цялостен или частичен ремонт на банята Ви, изпълнен от най-добрите майстори майстори за ремонт на баня в София! Не е нужно да търсите повече квалифицирана фирма за ремонта на Вашата баня, защото сте попаднали на точното място! Независимо дали тя се намира в панелен блок или искате да ремонтирате тавана на Вашата баня, можете да разчитате на нашите безценни съвети и безупречна работа.

Свържете се с нас ако имате желание да получите повече информация относно цените за хидроизолация и лепене на гипсокартон в банята, както и за всякакви други въпроси! Ние сме насреща!

Промоция за Основен ремонт на баня

00
дни
00
часа
00
минути
00
секунди

Въпроси за Ремонт на баня

Мнения за Янчов Инжинеринг

5/5

Петзвездни мнения и препоръки за Янчов Инженеринг ЕООД, базирани на реални мнения в интернет.

Уважаеми бъдещи ремонтцичи, ако искате това, което сте намислили като ремонт, не се колебайтке, да го възложоите на момчетата от Янчов Инженеринг.

5/5

Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!

5/5

Добро качество и професионално отношение.

5/5

Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!! Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!

5/5

Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.

5/5

Запитване за Ремонт на баня

Изпратете формата и ние ще се свържем с Вас за подробности, и индивидуална безплатна оферта.