Основен ремонт на баня

Банята безспорно е най-важната част от един дом! Също така, може и да се окаже най-скъпата такава. Независимо колко малко е пространството, по простата причина, че това помещение изисква висококвалифицирана работа и техника, знания и добро обзавеждане. Ако не е проектирана достатъчно добре, може да Ви донесе куп проблеми. За това тук сме и ние от Янчов Инженеринг и ако сте решили да обновите банята си, да ремонтирате части от нея или да се сдобиете с напълно нова – ние сме насреща!

Ремонт на баня

Цялостен ремонт на баня – всяка стъпка е важна!

Ние знаем колко е важно всяка стъпка от проектиране, строителство и ремонт на баня, да бъдат взети под голямо внимание, за да се избегнат проблеми в бъдеще. Също така разполагаме със знанието, технологиите, материалите и инструментите, за да постигнем най-добри резултати при ремонта. Той трябва да бъде качествен, за да Ви осигури безпроблемно експлоатиране и да си спестите много тревоги.

Когато една баня се изгражда наново, много е важно да се намери оптималното разположение за всяка част от инвентара и – мивка, душ/ душ кабина, вана, тоалетна чиния и всяка друга мебел за баня, която искате да имате.

Ние ще изберем плочки от най-подходящия материал, а вие ще изберете техния дизайн. За минимална загуба от плочките, можем да Ви съдействаме за създаването на 3D модел, това ще улесни и майсторите ни, като ни даде реална представа и точна квадратура на банята. Ще пристъпим към изкъртването и изхвърлянето на строителните отпадъци, така че да не ни пречат при работа, ако се налага ще изправим и стените след махането на старите плочки. Това ще даде идеално права основа за новия вид. Следва подмяна на водопровода и канализацията, монтиране на сифон, нови кабели за захранване на осветлението и вентилационната система. При такъв тип ремонтна дейност, хидроизолацията е напълно задължителна! Всичко необходимо ще бъде инсталирано до най-малкия детайл! Ние Ви гарантираме работа без грешки!

Мнения за Янчов Инженеринг

5/5

Петзвездни мнения и препоръки за Янчов Инженеринг ЕООД, базирани на реални мнения в интернет.

Уважаеми бъдещи ремонтцичи, ако искате това, което сте намислили като ремонт, не се колебайтке, да го възложоите на момчетата от Янчов Инженеринг.

5/5

Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!

5/5

Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.

5/5

Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!! Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!

5/5

Добро качество и професионално отношение.

5/5

Всичко от А до Я за ремонта на Вашата баня!

Ние предлагаме цялостен или частичен ремонт на банята Ви, изпълнен от най-добрите майстори майстори за ремонт на баня в София! Не е нужно да търсите повече квалифицирана фирма за ремонта на Вашата баня, защото сте попаднали на точното място! Независимо дали тя се намира в панелен блок или искате да ремонтирате тавана на Вашата баня, можете да разчитате на нашите безценни съвети и безупречна работа.

Свържете се с нас ако имате желание да получите повече информация относно цените за хидроизолация и лепене на гипсокартон в банята, както и за всякакви други въпроси! Ние сме насреща!

Промоция за Основен ремонт на баня

00
дни
00
часа
00
минути
00
секунди

Въпроси за Ремонт на баня

Изработени проекти за Ремонт на баня

Запитване за Ремонт на баня

Изпратете формата и ние ще се свържем с Вас за подробности, и индивидуална безплатна оферта.