Пренареждане на стари керемиди

Идва момент в живота на всеки, който живее в къща, в който трябва да се замисли за ремонт на покрива. Определено обръщаме внимание на подобно нещо едва когато признаците от нуждата за подобен ремонт станат твърде очевидни. А поддръжката на покрива е нещо много важно, пренареждането на керемидите е част от нея.

Пренареждане на керемиди

Ние ще върнем реда върху Вашия покрив! Претрисане на покрив

Янчов Инженеринг е фирма, която има дългогодишен и експертен опит във всякакъв вид строителни и ремонтни дейности. Именно заради това, ние предлагаме на своите клиенти да се възползват от услугата ни за пренареждане на керемидите на техните къщи. Счупените, износените и разместенити такива, представляват не чак толкова скрита опасност, за която малко хора реално се замислят. Но това може да доведе от леки до най-лоши инциденти, течове, изстудяване на сградата, влага и частична или пълна разруха на покрива. Съответно, пролуките водят до покачване на сметките за тока, а влагата – до разпадането на стени. Разбира се, това може да се случи ако не се обърне внимание на проблема и то навреме. Ако знаете, че керемидите на Вашата къща не са били подменяни и пренареждани от дълго време или забележите, че имате нужда от тази услуга, потърсете ни и ние ще Ви помогнем.

Цените се различават по това, за каква площ става въпрос, дали пренареждането ще се случва със стари или нови керемиди, съгласувано със състоянието на вече присъстващите такива.

За претърсването на Вашия покрив ние ще демонтираме старите керемидище почистим основата, а ако и тя има нужда ще я ремонтираме. Ще положим специална мембрана за под керемиди, ще наредим здравите такива и ще снабдим всички нужни материали за завършване на ремонта.

Мнения за Янчов Инженеринг

5/5

Петзвездни мнения и препоръки за Янчов Инженеринг ЕООД, базирани на реални мнения в интернет.

Уважаеми бъдещи ремонтцичи, ако искате това, което сте намислили като ремонт, не се колебайтке, да го възложоите на момчетата от Янчов Инженеринг.

5/5

Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!

5/5

Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.

5/5

Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!! Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!

5/5

Добро качество и професионално отношение.

5/5

Защо ние да се погрижим за Вашия покрив?

Имаме основанието да твърдим, че ние от Янчов Инженеринг ще доставим най-добрите резултати от перфектно свършена работа. Гарантираме, че ще останете доволни и Вашият покрив отново ще бъде една сигурна конструкция, която да устоява на всякакви метеорологични условия.

Разполагаме с професионалисти, които не се страхуват от височините и ще извършат ремонта с внимание към всеки детайл, а пренареждането на керемиди изисква тренинг и прецизност, които ние винаги имаме.

Както вече споменахме, цените се определят индивидуално за всеки клиент, според това, от което има нужда, след предварителен безплатен оглед на покрива Ви.

Промоция за Пренареждане на стари керемиди

00
дни
00
часа
00
минути
00
секунди

Въпроси за Пренареждане на керемиди

Изработени проекти за Пренареждане на керемиди

Запитване за Пренареждане на керемиди

Изпратете формата и ние ще се свържем с Вас за подробности, и индивидуална безплатна оферта.