Комплексни строителни ремонти

Ако търсите добра фирма в строителния сектор, която да предложи висококачествени строителни ремонти и ремонтни дейности, то не се колебайте да потърсите нас от „Янчов Инженеринг“, защото поемаме грижата да предложим пълен пакет от услуги, който включва къртене, чистене и извозване, ремонт на бани, монтаж и демонтаж на дограма, полагане на настилки и облицовки, както и бояджийски работи от професионалисти. Всичко това ще направим за Ваше височество клиента.

Запитване за ремонт

Какви видове строителни ремонти предлагаме?

Фирмата ни предлага всякакви видове ремонти за дома, офиса, къщата, вилата или търговския обект, който стопанисвате. Вие можете да разчитате на пълен набор от услуги, които ще се извършат с вещина от опитния и сработен персонал на „Янчов Инженеринг“ И, за да бъдем максимално точни ще презентираме накратко ремонтните дейности, с чиято помощ дома или работното Ви място ще се отвори и ще живее и съществува пълноценно в бъдеще време.

банер гаранция за качество

Грабнете нашата промоция за ремонти

Ден(а)

:

Час(а)

:

Минути(и)

:

Секунди(и)

Галерия строително ремонтни дейности

Строителни ремонти от Янчов Инженеринг ЕООД

снимка кърти чисти извозва

Кърти чисти извозва

Това е една от стандартните услуги, която съпътства повечето ремонти в наши дни. За да се открият скрити течове и да се направи ремонт на баня или друго мокро помещение, се налага къртене. Тази процедура е съпътствана от много строителни отпадъци. Ето защо фирмата ни ще предложи къртене на бетон, стени и мазилки плюс почистване и извозване отпадъците до оторизирано бунище в страната.

снимка обръщане на дограма

Дограма

Ако е дошъл момент за демонтаж на стара дограма и монтирането на PVC, алуминиева или дървена дограма, то тогава няма да изпитате никакви затруднения. Ние сме на ваше разположение, за да се погрижим за новите и енергийно ефективни прозорци в дома или работното Ви място, като ще предложим съвременни решения в тази област.

снимка пълен ремонт на баня

Ремонт на баня

Ремонтите на бани са специфични, заради наличието на влага. В много от случаите, собствениците на жилища изпитват проблеми с разрушителна влага, отлепване на плочки, течове и други подобни. За да не се притеснявате за тези неща, можете да заложите на опита на майсторите във фирмата ни, които ще се погрижат за всичко важно.

снимка бояджийски услуги

Бояджийски работи

Поставяне на латекс, боядисване на стени, прозорци, тавани и други, са само част от нашите бояджийски услуги. Работим с всички видове бои, за да съдействаме за сътворяването на модерен интериорен дизайн, който да Ви радва дълго време. Разбира се, използваме само съвременни и изпитани инструменти при работата.

Настилки и облицовки

предлагаме полагане на всякакви видове подови настилки в това число теракота, гранитогрес, фаянс, класически и ламиниран паркет и други. Предоставяме възможност за полагане на облицовки за стени във всякакви помещения и се съобразяваме с личните Ви нужди. Даваме пълна гаранция за качеството на труда ни.

Вижте и нашата нова услуга за полагане на завършващи интериорни мазилки.

Поискайте персонална оферта за ремонт

За да поръчате от услугите ни, можете да се свържете с нас, като използвате менюто „Запитване“ на уебсайта ни. В него ще видите форма за изпращане на запитвания по имейл, както и телефонния номер на фирмата ни, на който отговаряме на потребителски въпроси свързани със стоително ремонтните дейности (СМР) на компанията. Обадете ни се, за да изготвим индивидуална оферта, според нуждите ви.

За никого не е тайна, че екипът на „Янчов Инженеринг“ е съставен от майстори в най-различни области. Ние събрахме каймакът на работещите в България и сега Ви го предоставяме на ваше разположение. В случай, че желаете да разберете какви са цените за строителните ремонти, се чувствайте спокойни да комуникирате с нашия любезен и отзивчив персонал, който ще Ви помогне във всяко едно отношение. За нас клиентът е нещо повече от човека, който дава парите.

  • Процент на запълнен капацитет. Резервирай твоя ремонт. Поръчай сега! 79% 79%

Строителни ремонти цени – как се съставят?

В зависимост от това какъв ремонт искате да направите в сградата / обекта, ще бъде изготвена оферта, в която се включват материали и труд от екипа ни. Разбира се, можете да направите заявка за ремонт, който да бъде извършен със закупени от Вас материали, така че не бива да се притеснявате. Точни цени за строителни ремонти ще дадем, след като се запознаем с вашите изисквания и съставим подробен план за действие. Ако цената Ви допадне ще работим във ваша полза, но при положение, че не сте съгласни, сме отворени да обсъдим офертата по-подробно.

Фирмата ни има специалисти във всяка сфера на ремонтите. По-горе в страницата сме посочили основните услуги, които можете да поръчате, но ако не намирате услугата, от която се нуждаете, не бива да чакате дълго, преди да ни се обадите и да ни запознаете с конкретния проблеми. За нас ще бъде привилегия да работим във ваша полза, и да се справим с всяко предизвикателство.

Строителните майстори от Янчов Инженеринг, отговарят на Вашите въпроси

Няма строителни ремонти, които да не са придружени от потребителски въпроси. Хората искат да знаят за какво ще похарчат парите си и на какво съдействие могат да разчитат. Разбира се, това са все достатъчни поводи, за да отговорим на клиентските питания в следващите редове на страницата.

Имате ли със собствен транспорт за превозване на отпадъци?

Да, ако се възползвате от комплексната услуга – кърти чисти извозва, ще можете да разчитате на наш транспорт, с който ще прекараме строителните отпадъци от дома или работното Ви място до най-близкото оторизирано от закона бунище. По този начин помагаме за опазване на околната среда и Ви спестяваме време и пари от самостоятелното извозване на отпадъците след ремонт.

Мога ли да Ви повикам за слагане на латекс в апартамента?

Разбира се, че можете. Нашите бояджии, са на разположение за поставяне на латекс във всяко помещение – хол, детска стая, спалня, кухня или друго помещение. Работим със съвременни бои и предлагаме възможност за цвят по поръчка. Предоставяме и пъстра палитра, от която да избирате. Ние можем да поставим латекса мануално, както и да използваме специална техника.

Предлагате ли монтаж на дограма за входове на блокове?

Предлагаме монтаж на дограма в блокове и кооперации, както за прозорците на самия вход, така и за апартаментите в сградата. В услугите ни влизат предложения за монтаж на алуминиева, пластмасова или дървена дограма. Работим с продуктите на най-добрите производители на пазара, но можете да ни повикате да монтираме вече закупени профили за конкретния обект.

Имате ли добър фаянсаджия?

При нас работят само специалисти както фаянсаджии, така и майстори за ремонт на банята и експерти относно откриване на течове с термокамера, ВиК специалисти и какви ли други не. Очаквайте топ обслужване от нашия сработен екип, който се представя на най-високо ниво.

профил емилия, янчов инженеринг
профил емилия, янчов инженеринг

Ремонт на покриви

Ремонт на покриви

Фирма за ремонт на покриви

Ние от фирма „Янчов Инженеринг“ имаме чест да Ви предоставим бригадата от опитни специалисти, които ще се погрижат да извършат качествен ремонт на покриви на територията на България. Ремонтираме покриви на къщи, покриви на панелни блокове, покриви кооперации, институции, търговски обекти и прочие видове сгради. Грижим се за отстраняване на течове от покрива, предоставяме перфектна хидроизолация на покриви, поправка на покриви и др. услуги.

Запитване за ремонт на покриви

4 + 15 =

Какви видове ремонт на покриви предлагаме?

Вие можете да се възползвате от всички познати видове ремонти на покриви, от които се нуждаете. Ако покривът пропуска вода или студен въздух, както и ако керемидите са изпочупени, то тогава нашата намеса ще бъде решаваща за вас. Предлагаме Ви ремонт на покриви в София и други точки на страната. Ние разполагаме с майстори на пориви, които ще докарат нещата до успешен край.

банер гаранция за качество

Галерия ремонтиране на покриви

Списък с нашите професионални услуги по ремонт на покриви

снимка изграждане на нов покрив

Изграждане на нови покриви и покривни конструкции

Ние можем да създадем покрива на вашата къща или друг тип сграда от нулата. Фирмата ни ще се нагърби със създаването на проекта към покривната конструкция, както и перфектното му изпълнение в срок;

снимка нови керемиди на покрив

Пренареждане на керемиди

Счупените, спуканите и разместените керемиди могат да станат причина за проникването на студен въздух и влага през покрива. Не всеки може да борави с височини и да пренареди и / или подмени керемидите, така че най-добре потърсете нас, за да свършим тази важна работа и да се насладите на крайния резултат;

снимка хидозиолация на покрив

Хидроизолация на покриви на панелни блокове и къщи

Ако покривът тече, а течовете създават проблеми в помещенията на сградата, то това се дължи на амортизираната хидроизолация. Не се притеснявайте, тъй като ние ще намерим решение на проблема;

снимка подмяна на улуци

Подмяна на улуци

Фирмата ни предлага демонтаж на стари и нефункционални улуци, както и монтаж на нови такива. Освен това предлагаме и ремонт на улуци, който включва почистване на улук, поставяне на защитни мрежи, монтаж на системи против заледяване и много други;

Други – потърсете ни за тенекеджийски работи, усвояване на тераси, монтаж и ремонт на плоски покриви и още цял куп дейности, които със сигурност ще Ви бъдат от полза;

При положение, че се нуждаете от една или повече от една услуга, можете да се свържете с нашата фирма „Янчов Инженеринг“, а ние ще изпратим майстори на покриви с опит, за да се справят с висящите проблеми, и да направят, така че да донесат уюта и комфорта в дома или работното Ви място. В сайта ни ще намерите и допълнителна информация относно демонтаж на покрив цена, цени за покривни работи, тарифи за частичен ремонт на покриви и редица други.

Имайте предвид, че забавянето на ремонта на покрива ще Ви струва много скъпо в бъдеще време. Изберете професионална фирма за ремонт на покриви в София или друг град, за да спестите пари. Още при първите симптоми, е нужно да ни се обадите, за да се намесим активно и да Ви измъкнем от ситуацията, в която се намирате. В противен случай излагате на риск сграда, която обитавате, тъй като климатичните условия, природните стихии и бедствия са много опасни за покривните конструкции и неведнъж или два пъти са създавали главоболия на хората.

Поправка на покриви – ремонти и цени

Ако се интересувате от нашите цени за поправка на покриви, можете да ни се обадите използвайки телефонния номер посочен в страницата за контакти, както и да ни пишете по имейла. За да Ви предложим точна оферта, е нужно да се запознаем с вида и квадратурата на покрива Ви, както и да посочите проблема свързан с конструкцията. Бригадата ни ще се намеси решително, за да спре течовете и влагата от покрива, като ги фиксира посредством използването на иновативни технологии.

 Ще ви измъкнем от ситуацията със счупените керемиди и не на последно място ще предложим дълготрайна и сигурна хидроизолация, от която да останете доволни. Не пишем всичко това, защото искаме да си правим самореклама, далеч сме от тази идея, понеже имаме достатъчно опит и знаем, че клиентът стои пред всички фирмени дела и събития.

 Желанието ни е да се представим в най-добра светлина, и ще го сторим, ако ни дадете тази възможност. Що се касае до цените за поправка на покриви, ще ги научите стига да осъществите връзка с персонала ни и да ни разкажете за проблемите, които имате с покрива ви. След намесата ни няма да остане и помен от неприятната ситуация, в която сте били изпаднали за момента.

  • Процент на запълнен капацитет. Резервирай твоя ремонт. Поръчай сега! 79% 79%

Изграждане на нов покрив – методи и цени

Много хора, които строят своята къща или вила, както и друг вид сграда, се интересуват от цени и практики по изграждане на нов покрив. Имайте предвид, че това не е трудно задания за опитните ни майстори. Неведнъж те са правили истински шедьоври при покривните конструкции и са изграждали всякакви видове покриви, сред които скатни покриви, плоски покриви, покривни конструкции от типа черупка и други. Използваме най-качествените материали и работим по изпитани методи, с чиято помощ водим работата до добър финал, от който  ще сте доволни.

Тук отново не можем да цитираме точни цени за изграждане на покриви, защото се съобразявам с индивидуалните нужди на всеки един клиент и вида на покрива, който е обект на желание. Все пак не се притеснявате да ни потърсите, за да обсъдим евентуалната ни съвместна работа и да Ви предложим такава оферта, на която няма как да откажете.

Майстори на покриви, отговарят на Вашите въпроси

По всяка вероятност имате много въпроси относно цялостен ремонт на покрив, частичен ремонт на покрив, покриви на къщи, ремонт на покриви в София и други. Разбира се,  в сайта ни не можем да обхванем всичките Ви питания, тъй като те са много и най-различни. Все пак решихме да отговорим на честите въпроси, които гравитират в мрежата, за да Ви спестим време.

Търся майстори за покрив, как да намеря добри такива?

Няма да съжалявате, ако гласувате доверие на фирмата ни „Янчов Инженеринг“, понеже на ваше разположение са топ майсторите на покриви, с чиято помощ ще изградите нов покрив или ще ремонтирате стар такъв, който да Ви служи вярно още много години напред в бъдещето.

Колко излиза покрив кв. м.?

Цената на покрива спрямо квадратурата зависи от различни фактори – вид на покрива и използвани материали (дъски, летви, греди и други). От значение е, дали в конструкцията влиза топлоизолация на покрива, хидроизолация, дъсчени скари, прозорци и така нататък. Предлагаме Ви да се свържете на фирмата ни, за да обсъдим бъдещия нов покрив и неговата цена.

Защо да не избера евтин ремонт на покрив?

Едва ли не сте чували поговорката, че евтиното рано или късно ще Ви струва много скъпо. На тази логика са и ремонтите на покриви. Не е нужно да се подвеждате по ниската цена, тъй като ще получите ниско качество, а едва ли искате това. Намерете баланс между цена и качество, и ще останете доволни от крайния резултат. Потърсете „Янчов Инженеринг“, за да спечелите.

Колко струва ремонт на покрива?

За да Ви отговорим колко струва ремонт на покрива, трябва да се запознаем с проблема, който изпитвате. Това може да е повреден улук, счупени и разместени керемиди, дефектирала хидроизолация или друго. Обадете ни се и ни запознайте със ситуацията, за да дадем цена.

Как да намерим добър майстор на покриви?

На първо време не се подвеждайте по обяви, които Ви предлагат добър майстор на покриви за нищожна цена. Помислете какво ще спечели този човек от това, че ремонтира покрива ви. В този ред на мисли е добре да се ориентирате към фирма за ремонт на покриви, която да Ви помогне.

От нашия блог за строителсво

Процес по лепене на плочки върху мозайка

Процес по лепене на плочки върху мозайка

Самият процес за лепене на плочки върху мозайка не е никак елементарен, но защото сме професионалисти на ниво, ние от “Янчов Инженеринг” ще ви обясним на достъпен език. Първо, трябва да прецени състоянието на...

повече информация
Как да изберем правилната фирма за строеж на къща?

Как да изберем правилната фирма за строеж на къща?

В професионалните среди и свободната практика към строителната индустрия има богато разнообразие от фирми, от които клиентът може да избира, съпоставя и получава обратна връзка, редом с ценови оферта. Рисковете на...

повече информация
Как се изгражда двоен двускатен покрив

Как се изгражда двоен двускатен покрив

Днес можете да отворите онлайн не един или два сайта, които ви предлагат как сами да си направите двускатен покрив, каква е неговата конструкция и стъпка-по-стъпка неговото изграждане. Как си представяте обаче...

повече информация