Изграждане на вентилационни и отоплителни инсталации

Ако Вашата офис сграда или търговски обекти все още няма план за проектиране и изграждане на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации, ние от Янчов Инженеринг можем да Ви помогнем да отметнете тази задача, за да бъде сградата Ви с една крачка по-завършена. Всеки строителен обект се нуждае от такива инсталации, за това ние като експерти сме винаги готови да се нагърбим с изграждането им!

Запитване за ОВИ и ОВиК инсталации

Проверено качество!

За нас не е от значение дали ще предпочетете водни отоплителни инсталации или такива на пелети, ние можем да проектираме и изградим всякакви видове вентилационни, отоплителни и климатични такива. За нас е най-важно да започнем един проект и да го довършим докрай, като знаем, че клиента е напълно доволен от свършената работа и е получил точно това, което иска! Тези инсталации са необходима част за всеки проект на сграда и се правят от ОВК специалисти, с които ние разполагаме. Можем да Ви предоставим както проектиране и изграждане, така и всяка нужна част за изпълнението на тази поръчка.

Изготвяме целия проект  по план – схеми и чертежи на вътрешни отоплителни и вентилационни инсталации, оценка и изчисления за топлотехническата енергийна ефективност на сградата, на база на одобрен архитектурен проект, за цялостното проектиране на дадения обект.

Ние можем да предложим разнообразие от няколко вида вентилационни опции, а Вие просто трябва да изберете, тази която ще Ви върши най-много работа. Разбира се, ние не оставаме безучастни, а винаги сме готови да дадем своя професионален съвет, съобразно най-оптималния за Вас вариант. Свържете се с нас и ни попитайте за цените на тази услуга, а ние ще изготвим най-добрата оферта, която да покрие всичките Ви нужди, както и бюджета.

банер гаранция за качество
промоция за топлоизолация на кауф българия

Грабнете нашата промоция за проектиране на отоплителни вентилационни и климатични инсталации

Ден(а)

:

Час(а)

:

Минути(и)

:

Секунди(и)

Галерия проектиране на отоплителни вентилационни и климатични инсталации

ОВиК експертите

Без съмнение, няма сграда, която да няма нужда от подобна инсталация! За това нашите добре обучени професионалисти са винаги на разположение за проектиране и изграждане на Вашата отоплителна, вентилационна и климатична система. Това е инсталация, съдържаща в себе си много части и стъпки за изпълнение, които ние никога не пропускаме, за да бъде осъществен успешно всеки проект, с който се заемаме! За това, доверете се на професионалистите и получете желания резултат в кратки срокове на страхотни цени!

  • Процент на запълнен капацитет. Резервирай твоя ремонт. Поръчай сега! 62% 62%

Строителните майстори от Янчов Инженеринг, отговарят на Вашите въпроси

Какво точно представлява ОВиК?

Това е съкращение от отопление, вентилация и климатизация на по-големи сгради, а ОВК е човекът, който проектира тези системи. Това е необходима част за всеки проект за сграда.

Защо са необходими системите ОВиК?

Задължително е подсигуряването на отоплителна система на сграда с площ по-голяма от 50 кв.м., в която има хора, които пребивават там през зимния период. Вентилационната система осигурява достатъчна циркулация на свеж въздух в сградите, а климатизацията служи за подсигуряване на топлинен или разхлаждащ комфорт според сезона.

Какво се включва в този проект и кой го изготвя?

ОВиК може да бъде изготвена само от правоспособен инженер с нужното образование, а инсталацията се прави от техници с образователно-квалификационна степен и опит в сферата. В проектът се включват чертежи и схеми на помещенията и инсталациите, обяснителна записка и изчисления за режима на работа на инсталациите. За повече информация относно чертежите и схемите, можете да се свържете с нас.

Колко струва една отоплителна, вентилационна и климатична инсталация и изграждане?

В зависимост от площта на сградата и нужните компоненти, които ще бъдат използвани за реализация на проекта, можем да изготвим оферта за Вас, след разговор и предварителен оглед.

профил емилия, янчов инженеринг
профил емилия, янчов инженеринг

Ремонт на покриви

Ремонт на покриви

Фирма за ремонт на покриви

Ние от фирма „Янчов Инженеринг“ имаме чест да Ви предоставим бригадата от опитни специалисти, които ще се погрижат да извършат качествен ремонт на покриви на територията на България. Ремонтираме покриви на къщи, покриви на панелни блокове, покриви кооперации, институции, търговски обекти и прочие видове сгради. Грижим се за отстраняване на течове от покрива, предоставяме перфектна хидроизолация на покриви, поправка на покриви и др. услуги.

Запитване за ремонт на покриви

9 + 14 =

Какви видове ремонт на покриви предлагаме?

Вие можете да се възползвате от всички познати видове ремонти на покриви, от които се нуждаете. Ако покривът пропуска вода или студен въздух, както и ако керемидите са изпочупени, то тогава нашата намеса ще бъде решаваща за вас. Предлагаме Ви ремонт на покриви в София и други точки на страната. Ние разполагаме с майстори на пориви, които ще докарат нещата до успешен край.

банер гаранция за качество

Галерия ремонтиране на покриви

Списък с нашите професионални услуги по ремонт на покриви

снимка изграждане на нов покрив

Изграждане на нови покриви и покривни конструкции

Ние можем да създадем покрива на вашата къща или друг тип сграда от нулата. Фирмата ни ще се нагърби със създаването на проекта към покривната конструкция, както и перфектното му изпълнение в срок;

снимка нови керемиди на покрив

Пренареждане на керемиди

Счупените, спуканите и разместените керемиди могат да станат причина за проникването на студен въздух и влага през покрива. Не всеки може да борави с височини и да пренареди и / или подмени керемидите, така че най-добре потърсете нас, за да свършим тази важна работа и да се насладите на крайния резултат;

снимка хидозиолация на покрив

Хидроизолация на покриви на панелни блокове и къщи

Ако покривът тече, а течовете създават проблеми в помещенията на сградата, то това се дължи на амортизираната хидроизолация. Не се притеснявайте, тъй като ние ще намерим решение на проблема;

снимка подмяна на улуци

Подмяна на улуци

Фирмата ни предлага демонтаж на стари и нефункционални улуци, както и монтаж на нови такива. Освен това предлагаме и ремонт на улуци, който включва почистване на улук, поставяне на защитни мрежи, монтаж на системи против заледяване и много други;

Други – потърсете ни за тенекеджийски работи, усвояване на тераси, монтаж и ремонт на плоски покриви и още цял куп дейности, които със сигурност ще Ви бъдат от полза;

При положение, че се нуждаете от една или повече от една услуга, можете да се свържете с нашата фирма „Янчов Инженеринг“, а ние ще изпратим майстори на покриви с опит, за да се справят с висящите проблеми, и да направят, така че да донесат уюта и комфорта в дома или работното Ви място. В сайта ни ще намерите и допълнителна информация относно демонтаж на покрив цена, цени за покривни работи, тарифи за частичен ремонт на покриви и редица други.

Имайте предвид, че забавянето на ремонта на покрива ще Ви струва много скъпо в бъдеще време. Изберете професионална фирма за ремонт на покриви в София или друг град, за да спестите пари. Още при първите симптоми, е нужно да ни се обадите, за да се намесим активно и да Ви измъкнем от ситуацията, в която се намирате. В противен случай излагате на риск сграда, която обитавате, тъй като климатичните условия, природните стихии и бедствия са много опасни за покривните конструкции и неведнъж или два пъти са създавали главоболия на хората.

Поправка на покриви – ремонти и цени

Ако се интересувате от нашите цени за поправка на покриви, можете да ни се обадите използвайки телефонния номер посочен в страницата за контакти, както и да ни пишете по имейла. За да Ви предложим точна оферта, е нужно да се запознаем с вида и квадратурата на покрива Ви, както и да посочите проблема свързан с конструкцията. Бригадата ни ще се намеси решително, за да спре течовете и влагата от покрива, като ги фиксира посредством използването на иновативни технологии.

 Ще ви измъкнем от ситуацията със счупените керемиди и не на последно място ще предложим дълготрайна и сигурна хидроизолация, от която да останете доволни. Не пишем всичко това, защото искаме да си правим самореклама, далеч сме от тази идея, понеже имаме достатъчно опит и знаем, че клиентът стои пред всички фирмени дела и събития.

 Желанието ни е да се представим в най-добра светлина, и ще го сторим, ако ни дадете тази възможност. Що се касае до цените за поправка на покриви, ще ги научите стига да осъществите връзка с персонала ни и да ни разкажете за проблемите, които имате с покрива ви. След намесата ни няма да остане и помен от неприятната ситуация, в която сте били изпаднали за момента.

  • Процент на запълнен капацитет. Резервирай твоя ремонт. Поръчай сега! 79% 79%

Изграждане на нов покрив – методи и цени

Много хора, които строят своята къща или вила, както и друг вид сграда, се интересуват от цени и практики по изграждане на нов покрив. Имайте предвид, че това не е трудно задания за опитните ни майстори. Неведнъж те са правили истински шедьоври при покривните конструкции и са изграждали всякакви видове покриви, сред които скатни покриви, плоски покриви, покривни конструкции от типа черупка и други. Използваме най-качествените материали и работим по изпитани методи, с чиято помощ водим работата до добър финал, от който  ще сте доволни.

Тук отново не можем да цитираме точни цени за изграждане на покриви, защото се съобразявам с индивидуалните нужди на всеки един клиент и вида на покрива, който е обект на желание. Все пак не се притеснявате да ни потърсите, за да обсъдим евентуалната ни съвместна работа и да Ви предложим такава оферта, на която няма как да откажете.

Майстори на покриви, отговарят на Вашите въпроси

По всяка вероятност имате много въпроси относно цялостен ремонт на покрив, частичен ремонт на покрив, покриви на къщи, ремонт на покриви в София и други. Разбира се,  в сайта ни не можем да обхванем всичките Ви питания, тъй като те са много и най-различни. Все пак решихме да отговорим на честите въпроси, които гравитират в мрежата, за да Ви спестим време.

Търся майстори за покрив, как да намеря добри такива?

Няма да съжалявате, ако гласувате доверие на фирмата ни „Янчов Инженеринг“, понеже на ваше разположение са топ майсторите на покриви, с чиято помощ ще изградите нов покрив или ще ремонтирате стар такъв, който да Ви служи вярно още много години напред в бъдещето.

Колко излиза покрив кв. м.?

Цената на покрива спрямо квадратурата зависи от различни фактори – вид на покрива и използвани материали (дъски, летви, греди и други). От значение е, дали в конструкцията влиза топлоизолация на покрива, хидроизолация, дъсчени скари, прозорци и така нататък. Предлагаме Ви да се свържете на фирмата ни, за да обсъдим бъдещия нов покрив и неговата цена.

Защо да не избера евтин ремонт на покрив?

Едва ли не сте чували поговорката, че евтиното рано или късно ще Ви струва много скъпо. На тази логика са и ремонтите на покриви. Не е нужно да се подвеждате по ниската цена, тъй като ще получите ниско качество, а едва ли искате това. Намерете баланс между цена и качество, и ще останете доволни от крайния резултат. Потърсете „Янчов Инженеринг“, за да спечелите.

Колко струва ремонт на покрива?

За да Ви отговорим колко струва ремонт на покрива, трябва да се запознаем с проблема, който изпитвате. Това може да е повреден улук, счупени и разместени керемиди, дефектирала хидроизолация или друго. Обадете ни се и ни запознайте със ситуацията, за да дадем цена.

Как да намерим добър майстор на покриви?

На първо време не се подвеждайте по обяви, които Ви предлагат добър майстор на покриви за нищожна цена. Помислете какво ще спечели този човек от това, че ремонтира покрива ви. В този ред на мисли е добре да се ориентирате към фирма за ремонт на покриви, която да Ви помогне.

От нашия блог за строителсво

Процес по лепене на плочки върху мозайка

Процес по лепене на плочки върху мозайка

Самият процес за лепене на плочки върху мозайка не е никак елементарен, но защото сме професионалисти на ниво, ние от “Янчов Инженеринг” ще ви обясним на достъпен език. Първо, трябва да прецени състоянието на...

повече информация
Как да изберем правилната фирма за строеж на къща?

Как да изберем правилната фирма за строеж на къща?

В професионалните среди и свободната практика към строителната индустрия има богато разнообразие от фирми, от които клиентът може да избира, съпоставя и получава обратна връзка, редом с ценови оферта. Рисковете на...

повече информация
Как се изгражда двоен двускатен покрив

Как се изгражда двоен двускатен покрив

Днес можете да отворите онлайн не един или два сайта, които ви предлагат как сами да си направите двускатен покрив, каква е неговата конструкция и стъпка-по-стъпка неговото изграждане. Как си представяте обаче...

повече информация