Изграждане на електро инсталации

Освен това, че от Янчов Инженеринг можем да се погрижим за водопровода във Вашата къща, ние можем да направим същото и за Вашата електроинсталация. Разполагаме с отлични професионалисти, които могат да извършат всеки вид електро услуга, от която можете да се нуждаете! Дори и да изглежда лесно когато ние го правим, електро услугите са сериозна задача, която изисква знание, умение и предпазливост. За това винаги се доверявайте на професионалистите – ние от Янчов Инженеринг ще изпълним всяка електро услуга, от която домът или офисът Ви се нуждае.

Запитване за електроизграждане

Всичко от-до за електроинсталацията във Вашия дом!

Когато ни поставите задачата за електроизграждане в дома си или в цяла сграда, трябва да знаете, че се доверявате на експертите в тази сфера! Както винаги ние предлагаме пълната услуга на всеки, който иска да се възползва от нея.

Нашите електротехници ще монтират ключове за скрита или открита електроинсталация, контакти и осветителни тела, фотоклетки, луминисцентни осветителни тела. Тоест всичко, което е създадено, за да носи светлина и всичко нужно за управлението му.

Ще инсталираме Вашата електрическа разклонителна или конзолна кутия и ще я свържем. Ще монтираме кабелни канали, полагане на кутии, тръби, включително и изкопни дейности където това се налага. Разликата в електроинсталациите е в това дали се изгражда силнотокова и слаботокова инсталация на еднофамилна къща, цяла жилищна или обществена сграда, или пък се изгражда за употреба в търговски или промишлени помещения. За нас това не е от голямо значение, защото ние просто ще влезем в помещението и ще свършим своята работа бързо и качествено, без да оставяме някакъв риск за бъдеща повреда. Заниманията с електро услуги изискват добро обучение и опит, които ще намерите при нас! Освен професионализма си, ние предлагаме своите услуги на достъпни за всеки клиент цени! Свържете се с нас и ни попитайте за цените на точка на ел. инсталации в София.

банер гаранция за качество
промоция за топлоизолация на кауф българия

Грабнете нашата промоция за електроизграждане

Ден(а)

:

Час(а)

:

Минути(и)

:

Секунди(и)

Галерия електро услуги

Нека пуснем светлината в дома Ви!

За да функционира пълноценно едно домакинство има нужда от постоянен достъп до електричество! Не само за осветлението, но и за всичко останало, което може да се прави вкъщи. Всеки един от нас до голяма степен е зависим от електричеството, именно за това, когато търсите електротехници за електроизграждането у дома, трябва да сте сигурни, че се доверявате на правилните хора!

Смеем да твърдим, че това сме ние от Янчов Инженеринг! Ако се питате защо е така – защото нашата фирма работи само с доказани, истински професионалисти!

Нашите многобройни доволни клиенти ни го доказват всеки ден!

  • Процент на запълнен капацитет. Резервирай твоя ремонт. Поръчай сега! 65% 65%

Строителните майстори от Янчов Инженеринг, отговарят на Вашите въпроси

Колко струва изграждането на нова електроинсталация?

За да можем да отговорим на този въпрос точно, трябва да се свържете с нас, за да разбере какви са вашите електро нужди. Ние ще посетим дома или сградата Ви и след предварителен оглед ще изготвим Вашата цена.

Мога ли да направя сам своята електроинсталация?

Ако имате знания и опит в тази област, може би бихте могли да се захванете с тази задача сами. Но ние сме съвсем против това, защото работата с ток не е шега и може да доведе до неочаквани последици. Именно заради това има хора, които специално се обучават в тази сфера и знаят какво вършат!

Колко бързо ще изградите ел. инсталация в новопостроена еднофамилна къща?

Изграждането на ел. инсталация по принцип трябва да върви успоредно със строежа на сградата, след определен етап. В зависимост от това дали се налага къртене или не, се определя времетраенето на изграждане на такава система. В най-лошия случай отнема около 7-10 работни дни.

профил емилия, янчов инженеринг
профил емилия, янчов инженеринг

Ремонт на покриви

Ремонт на покриви

Фирма за ремонт на покриви

Ние от фирма „Янчов Инженеринг“ имаме чест да Ви предоставим бригадата от опитни специалисти, които ще се погрижат да извършат качествен ремонт на покриви на територията на България. Ремонтираме покриви на къщи, покриви на панелни блокове, покриви кооперации, институции, търговски обекти и прочие видове сгради. Грижим се за отстраняване на течове от покрива, предоставяме перфектна хидроизолация на покриви, поправка на покриви и др. услуги.

Запитване за ремонт на покриви

9 + 7 =

Какви видове ремонт на покриви предлагаме?

Вие можете да се възползвате от всички познати видове ремонти на покриви, от които се нуждаете. Ако покривът пропуска вода или студен въздух, както и ако керемидите са изпочупени, то тогава нашата намеса ще бъде решаваща за вас. Предлагаме Ви ремонт на покриви в София и други точки на страната. Ние разполагаме с майстори на пориви, които ще докарат нещата до успешен край.

банер гаранция за качество

Галерия ремонтиране на покриви

Списък с нашите професионални услуги по ремонт на покриви

снимка изграждане на нов покрив

Изграждане на нови покриви и покривни конструкции

Ние можем да създадем покрива на вашата къща или друг тип сграда от нулата. Фирмата ни ще се нагърби със създаването на проекта към покривната конструкция, както и перфектното му изпълнение в срок;

снимка нови керемиди на покрив

Пренареждане на керемиди

Счупените, спуканите и разместените керемиди могат да станат причина за проникването на студен въздух и влага през покрива. Не всеки може да борави с височини и да пренареди и / или подмени керемидите, така че най-добре потърсете нас, за да свършим тази важна работа и да се насладите на крайния резултат;

снимка хидозиолация на покрив

Хидроизолация на покриви на панелни блокове и къщи

Ако покривът тече, а течовете създават проблеми в помещенията на сградата, то това се дължи на амортизираната хидроизолация. Не се притеснявайте, тъй като ние ще намерим решение на проблема;

снимка подмяна на улуци

Подмяна на улуци

Фирмата ни предлага демонтаж на стари и нефункционални улуци, както и монтаж на нови такива. Освен това предлагаме и ремонт на улуци, който включва почистване на улук, поставяне на защитни мрежи, монтаж на системи против заледяване и много други;

Други – потърсете ни за тенекеджийски работи, усвояване на тераси, монтаж и ремонт на плоски покриви и още цял куп дейности, които със сигурност ще Ви бъдат от полза;

При положение, че се нуждаете от една или повече от една услуга, можете да се свържете с нашата фирма „Янчов Инженеринг“, а ние ще изпратим майстори на покриви с опит, за да се справят с висящите проблеми, и да направят, така че да донесат уюта и комфорта в дома или работното Ви място. В сайта ни ще намерите и допълнителна информация относно демонтаж на покрив цена, цени за покривни работи, тарифи за частичен ремонт на покриви и редица други.

Имайте предвид, че забавянето на ремонта на покрива ще Ви струва много скъпо в бъдеще време. Изберете професионална фирма за ремонт на покриви в София или друг град, за да спестите пари. Още при първите симптоми, е нужно да ни се обадите, за да се намесим активно и да Ви измъкнем от ситуацията, в която се намирате. В противен случай излагате на риск сграда, която обитавате, тъй като климатичните условия, природните стихии и бедствия са много опасни за покривните конструкции и неведнъж или два пъти са създавали главоболия на хората.

Поправка на покриви – ремонти и цени

Ако се интересувате от нашите цени за поправка на покриви, можете да ни се обадите използвайки телефонния номер посочен в страницата за контакти, както и да ни пишете по имейла. За да Ви предложим точна оферта, е нужно да се запознаем с вида и квадратурата на покрива Ви, както и да посочите проблема свързан с конструкцията. Бригадата ни ще се намеси решително, за да спре течовете и влагата от покрива, като ги фиксира посредством използването на иновативни технологии.

 Ще ви измъкнем от ситуацията със счупените керемиди и не на последно място ще предложим дълготрайна и сигурна хидроизолация, от която да останете доволни. Не пишем всичко това, защото искаме да си правим самореклама, далеч сме от тази идея, понеже имаме достатъчно опит и знаем, че клиентът стои пред всички фирмени дела и събития.

 Желанието ни е да се представим в най-добра светлина, и ще го сторим, ако ни дадете тази възможност. Що се касае до цените за поправка на покриви, ще ги научите стига да осъществите връзка с персонала ни и да ни разкажете за проблемите, които имате с покрива ви. След намесата ни няма да остане и помен от неприятната ситуация, в която сте били изпаднали за момента.

  • Процент на запълнен капацитет. Резервирай твоя ремонт. Поръчай сега! 79% 79%

Изграждане на нов покрив – методи и цени

Много хора, които строят своята къща или вила, както и друг вид сграда, се интересуват от цени и практики по изграждане на нов покрив. Имайте предвид, че това не е трудно задания за опитните ни майстори. Неведнъж те са правили истински шедьоври при покривните конструкции и са изграждали всякакви видове покриви, сред които скатни покриви, плоски покриви, покривни конструкции от типа черупка и други. Използваме най-качествените материали и работим по изпитани методи, с чиято помощ водим работата до добър финал, от който  ще сте доволни.

Тук отново не можем да цитираме точни цени за изграждане на покриви, защото се съобразявам с индивидуалните нужди на всеки един клиент и вида на покрива, който е обект на желание. Все пак не се притеснявате да ни потърсите, за да обсъдим евентуалната ни съвместна работа и да Ви предложим такава оферта, на която няма как да откажете.

Майстори на покриви, отговарят на Вашите въпроси

По всяка вероятност имате много въпроси относно цялостен ремонт на покрив, частичен ремонт на покрив, покриви на къщи, ремонт на покриви в София и други. Разбира се,  в сайта ни не можем да обхванем всичките Ви питания, тъй като те са много и най-различни. Все пак решихме да отговорим на честите въпроси, които гравитират в мрежата, за да Ви спестим време.

Търся майстори за покрив, как да намеря добри такива?

Няма да съжалявате, ако гласувате доверие на фирмата ни „Янчов Инженеринг“, понеже на ваше разположение са топ майсторите на покриви, с чиято помощ ще изградите нов покрив или ще ремонтирате стар такъв, който да Ви служи вярно още много години напред в бъдещето.

Колко излиза покрив кв. м.?

Цената на покрива спрямо квадратурата зависи от различни фактори – вид на покрива и използвани материали (дъски, летви, греди и други). От значение е, дали в конструкцията влиза топлоизолация на покрива, хидроизолация, дъсчени скари, прозорци и така нататък. Предлагаме Ви да се свържете на фирмата ни, за да обсъдим бъдещия нов покрив и неговата цена.

Защо да не избера евтин ремонт на покрив?

Едва ли не сте чували поговорката, че евтиното рано или късно ще Ви струва много скъпо. На тази логика са и ремонтите на покриви. Не е нужно да се подвеждате по ниската цена, тъй като ще получите ниско качество, а едва ли искате това. Намерете баланс между цена и качество, и ще останете доволни от крайния резултат. Потърсете „Янчов Инженеринг“, за да спечелите.

Колко струва ремонт на покрива?

За да Ви отговорим колко струва ремонт на покрива, трябва да се запознаем с проблема, който изпитвате. Това може да е повреден улук, счупени и разместени керемиди, дефектирала хидроизолация или друго. Обадете ни се и ни запознайте със ситуацията, за да дадем цена.

Как да намерим добър майстор на покриви?

На първо време не се подвеждайте по обяви, които Ви предлагат добър майстор на покриви за нищожна цена. Помислете какво ще спечели този човек от това, че ремонтира покрива ви. В този ред на мисли е добре да се ориентирате към фирма за ремонт на покриви, която да Ви помогне.

От нашия блог за строителсво

Какво е строителство до ключ?

Какво е строителство до ключ?

Ако се питате какво се крие зад фразата „строителство до ключ“, то ние ще Ви дадем възможно най-подробно обяснение. Става дума за изграждане на обект (апартамент или къща), при които строителните предприемачи поемат...

повече информация
Санирането и какво включва то?

Санирането и какво включва то?

Независимо дали живеете в блок или къща, санирането вече става една неизменна част от планирането на строеж на нова сграда. Вашият проект не би бил одобрен ако няма изготвен план за енергийно-ефективна топлоизолация, а...

повече информация
Подходящата външна изолация

Подходящата външна изолация

Изолацията на къща вече не е само красив лукс, който не всеки успява да си позволи. А напротив, това, че живеем в модернизиран свят налага все по-широко търсене на външните изолации на вашия дом. Тяхната функция не е...

повече информация