Изграждане на вик инсталации

Независимо дали имате нужда от инсталация на чисто нова ВиК система или искате да подмените старата, ние от Янчов Инженеринг сме тук, за да Ви помогнем! Защото това е работа за квалифицирани професионалисти, които имат нужните познания до най-малките тънкости, за изграждането на водопроводната инсталация! Ние ще Ви предоставим работа с най-съвременните технологии и висококачествени материали на най-добрите цени!

Запитване за изграждане на водопроводна инсталация

Проверено качество

Ние се подсигуряваме с използването само на висококачествени материали, за които сме сигурни, че няма да ни подведат! Точно както ние няма да подведем Вас! Ние изграждаме, проектираме и ремонтираме водопроводни системи, които да Ви служат дълго и вярно.

Винаги се стремим към най-правилния и устойчив ВиК монтаж, за да бъдат избегнати бъдещи течове, запушвания или спуквания на тръби. Както и на други проблеми, които могат да останат скрити за много дълго време, водещи до още по-големи проблеми и разходи.

За да получите наистина добра система, потърсете ни, а ние ще Ви осигурим точно така! След предварителен оглед, ако има нужда от подмяна, ние ще изготвим Вашия проект и ще се насиом към неговото осъществяване. Така, че Вашето домакинство да не бъде затруднено по никакъв начин! Не само Ви предлагаме да се възползвате от услугата ни за изграждане на качествена ВиК инсталация, но и също така предлагаме дългогодишна поддръжка и контрол на качеството! Така ще имаме възможността да спрем проблема преди да се е появил, чрез помощта на най-съвременната технология използвана в нашата сфера. Ремонтите на водопровода не са детска игра, именно заради това имате нужда от експерти, които знаят какво вършат! Такива ще намерите при нас, в Янчов Инженеринг! Ние искаме да Ви предоставим най-добре свършените услуги в сферата на ремонта и строителството, защото го заслужавате! И именно за това, Ви предоставяме своите водопроводни услуги на много достъпни цени!

банер гаранция за качество
промоция за топлоизолация на кауф българия

Грабнете нашата промоция за изграждане на вик инсталации

Ден(а)

:

Час(а)

:

Минути(и)

:

Секунди(и)

Галерия проектиране и изграждане на вик инсталации

Доверете дома си на експертите!

Истинските професионалисти ще познаете по това колко отдадени са на своята работа и прецизността, с която я вършат! Ние от Янчов Инженеринг винаги се стараем да изпълняваме всяка стъпка, така че всичко да бъде направено по най-добрия начин!

Нашият млад екип, съставен от ветерани, които имат много богат опит в областта на строителството и ремонтите, Ви гарантира винаги перфектно свършена работа!

Не се колебайте да ни потърсите ако имате нужда от смяна или изграждане на нова инсталация на ВиК за банята, кухнята или цялата къща! Ние сме винаги готови да се отзовем и да отговорим на всичките Ви въпроси. Попитайте ни за цените на ВиК услугите в София. Янчов Инженеринг е фирма, която държи на качеството и на своите клиенти!

  • Процент на запълнен капацитет. Резервирай твоя ремонт. Поръчай сега! 82% 82%

Строителните майстори от Янчов Инженеринг, отговарят на Вашите въпроси

Как да разбера ако подозирам, че имам вътрешен теч в банята?

Когато ни потърсите за подобен проблем, за откриването на такъв скрит теч ние използваме специална термографска камера, чрез която лесно можем да намерим иначе невидимия теч, който може да предизвика сериозни последици. Ако имате съмнения за подобно нещо, свържете се с нас възможно най-скоро!

Колко време ще отнеме да подмените изцяло ВиК системата в банята ми?

Нашите професионалисти работят бързо и ефективно, но времето за подмяна на вече съществуваща водопроводна система зависи от това, дали се налага къртене на стени или подове и самото разположение на съществуващи тръби. Във всеки случай, изцяло завършване на проекта Ви няма да ни отнеме повече от една работна седмица.

Вие ли снабдявате всички нужни материали?

Ние, от Янчов Инженеринг, изключително много държим на контрола на качеството, както на работата, така и на материалите! За това, винаги предлагаме на клиентите си да ги снабдим с нужните материали, защото знаем кое е по-добро!

профил емилия, янчов инженеринг
профил емилия, янчов инженеринг

Ремонт на покриви

Ремонт на покриви

Фирма за ремонт на покриви

Ние от фирма „Янчов Инженеринг“ имаме чест да Ви предоставим бригадата от опитни специалисти, които ще се погрижат да извършат качествен ремонт на покриви на територията на България. Ремонтираме покриви на къщи, покриви на панелни блокове, покриви кооперации, институции, търговски обекти и прочие видове сгради. Грижим се за отстраняване на течове от покрива, предоставяме перфектна хидроизолация на покриви, поправка на покриви и др. услуги.

Запитване за ремонт на покриви

7 + 3 =

Какви видове ремонт на покриви предлагаме?

Вие можете да се възползвате от всички познати видове ремонти на покриви, от които се нуждаете. Ако покривът пропуска вода или студен въздух, както и ако керемидите са изпочупени, то тогава нашата намеса ще бъде решаваща за вас. Предлагаме Ви ремонт на покриви в София и други точки на страната. Ние разполагаме с майстори на пориви, които ще докарат нещата до успешен край.

банер гаранция за качество

Галерия ремонтиране на покриви

Списък с нашите професионални услуги по ремонт на покриви

снимка изграждане на нов покрив

Изграждане на нови покриви и покривни конструкции

Ние можем да създадем покрива на вашата къща или друг тип сграда от нулата. Фирмата ни ще се нагърби със създаването на проекта към покривната конструкция, както и перфектното му изпълнение в срок;

снимка нови керемиди на покрив

Пренареждане на керемиди

Счупените, спуканите и разместените керемиди могат да станат причина за проникването на студен въздух и влага през покрива. Не всеки може да борави с височини и да пренареди и / или подмени керемидите, така че най-добре потърсете нас, за да свършим тази важна работа и да се насладите на крайния резултат;

снимка хидозиолация на покрив

Хидроизолация на покриви на панелни блокове и къщи

Ако покривът тече, а течовете създават проблеми в помещенията на сградата, то това се дължи на амортизираната хидроизолация. Не се притеснявайте, тъй като ние ще намерим решение на проблема;

снимка подмяна на улуци

Подмяна на улуци

Фирмата ни предлага демонтаж на стари и нефункционални улуци, както и монтаж на нови такива. Освен това предлагаме и ремонт на улуци, който включва почистване на улук, поставяне на защитни мрежи, монтаж на системи против заледяване и много други;

Други – потърсете ни за тенекеджийски работи, усвояване на тераси, монтаж и ремонт на плоски покриви и още цял куп дейности, които със сигурност ще Ви бъдат от полза;

При положение, че се нуждаете от една или повече от една услуга, можете да се свържете с нашата фирма „Янчов Инженеринг“, а ние ще изпратим майстори на покриви с опит, за да се справят с висящите проблеми, и да направят, така че да донесат уюта и комфорта в дома или работното Ви място. В сайта ни ще намерите и допълнителна информация относно демонтаж на покрив цена, цени за покривни работи, тарифи за частичен ремонт на покриви и редица други.

Имайте предвид, че забавянето на ремонта на покрива ще Ви струва много скъпо в бъдеще време. Изберете професионална фирма за ремонт на покриви в София или друг град, за да спестите пари. Още при първите симптоми, е нужно да ни се обадите, за да се намесим активно и да Ви измъкнем от ситуацията, в която се намирате. В противен случай излагате на риск сграда, която обитавате, тъй като климатичните условия, природните стихии и бедствия са много опасни за покривните конструкции и неведнъж или два пъти са създавали главоболия на хората.

Поправка на покриви – ремонти и цени

Ако се интересувате от нашите цени за поправка на покриви, можете да ни се обадите използвайки телефонния номер посочен в страницата за контакти, както и да ни пишете по имейла. За да Ви предложим точна оферта, е нужно да се запознаем с вида и квадратурата на покрива Ви, както и да посочите проблема свързан с конструкцията. Бригадата ни ще се намеси решително, за да спре течовете и влагата от покрива, като ги фиксира посредством използването на иновативни технологии.

 Ще ви измъкнем от ситуацията със счупените керемиди и не на последно място ще предложим дълготрайна и сигурна хидроизолация, от която да останете доволни. Не пишем всичко това, защото искаме да си правим самореклама, далеч сме от тази идея, понеже имаме достатъчно опит и знаем, че клиентът стои пред всички фирмени дела и събития.

 Желанието ни е да се представим в най-добра светлина, и ще го сторим, ако ни дадете тази възможност. Що се касае до цените за поправка на покриви, ще ги научите стига да осъществите връзка с персонала ни и да ни разкажете за проблемите, които имате с покрива ви. След намесата ни няма да остане и помен от неприятната ситуация, в която сте били изпаднали за момента.

  • Процент на запълнен капацитет. Резервирай твоя ремонт. Поръчай сега! 79% 79%

Изграждане на нов покрив – методи и цени

Много хора, които строят своята къща или вила, както и друг вид сграда, се интересуват от цени и практики по изграждане на нов покрив. Имайте предвид, че това не е трудно задания за опитните ни майстори. Неведнъж те са правили истински шедьоври при покривните конструкции и са изграждали всякакви видове покриви, сред които скатни покриви, плоски покриви, покривни конструкции от типа черупка и други. Използваме най-качествените материали и работим по изпитани методи, с чиято помощ водим работата до добър финал, от който  ще сте доволни.

Тук отново не можем да цитираме точни цени за изграждане на покриви, защото се съобразявам с индивидуалните нужди на всеки един клиент и вида на покрива, който е обект на желание. Все пак не се притеснявате да ни потърсите, за да обсъдим евентуалната ни съвместна работа и да Ви предложим такава оферта, на която няма как да откажете.

Майстори на покриви, отговарят на Вашите въпроси

По всяка вероятност имате много въпроси относно цялостен ремонт на покрив, частичен ремонт на покрив, покриви на къщи, ремонт на покриви в София и други. Разбира се,  в сайта ни не можем да обхванем всичките Ви питания, тъй като те са много и най-различни. Все пак решихме да отговорим на честите въпроси, които гравитират в мрежата, за да Ви спестим време.

Търся майстори за покрив, как да намеря добри такива?

Няма да съжалявате, ако гласувате доверие на фирмата ни „Янчов Инженеринг“, понеже на ваше разположение са топ майсторите на покриви, с чиято помощ ще изградите нов покрив или ще ремонтирате стар такъв, който да Ви служи вярно още много години напред в бъдещето.

Колко излиза покрив кв. м.?

Цената на покрива спрямо квадратурата зависи от различни фактори – вид на покрива и използвани материали (дъски, летви, греди и други). От значение е, дали в конструкцията влиза топлоизолация на покрива, хидроизолация, дъсчени скари, прозорци и така нататък. Предлагаме Ви да се свържете на фирмата ни, за да обсъдим бъдещия нов покрив и неговата цена.

Защо да не избера евтин ремонт на покрив?

Едва ли не сте чували поговорката, че евтиното рано или късно ще Ви струва много скъпо. На тази логика са и ремонтите на покриви. Не е нужно да се подвеждате по ниската цена, тъй като ще получите ниско качество, а едва ли искате това. Намерете баланс между цена и качество, и ще останете доволни от крайния резултат. Потърсете „Янчов Инженеринг“, за да спечелите.

Колко струва ремонт на покрива?

За да Ви отговорим колко струва ремонт на покрива, трябва да се запознаем с проблема, който изпитвате. Това може да е повреден улук, счупени и разместени керемиди, дефектирала хидроизолация или друго. Обадете ни се и ни запознайте със ситуацията, за да дадем цена.

Как да намерим добър майстор на покриви?

На първо време не се подвеждайте по обяви, които Ви предлагат добър майстор на покриви за нищожна цена. Помислете какво ще спечели този човек от това, че ремонтира покрива ви. В този ред на мисли е добре да се ориентирате към фирма за ремонт на покриви, която да Ви помогне.

От нашия блог за строителсво

Процес по лепене на плочки върху мозайка

Процес по лепене на плочки върху мозайка

Самият процес за лепене на плочки върху мозайка не е никак елементарен, но защото сме професионалисти на ниво, ние от “Янчов Инженеринг” ще ви обясним на достъпен език. Първо, трябва да прецени състоянието на...

повече информация
Как да изберем правилната фирма за строеж на къща?

Как да изберем правилната фирма за строеж на къща?

В професионалните среди и свободната практика към строителната индустрия има богато разнообразие от фирми, от които клиентът може да избира, съпоставя и получава обратна връзка, редом с ценови оферта. Рисковете на...

повече информация
Как се изгражда двоен двускатен покрив

Как се изгражда двоен двускатен покрив

Днес можете да отворите онлайн не един или два сайта, които ви предлагат как сами да си направите двускатен покрив, каква е неговата конструкция и стъпка-по-стъпка неговото изграждане. Как си представяте обаче...

повече информация