Фирма за ремонт на покриви

Ние от фирма „Янчов Инженеринг“ имаме чест да Ви предоставим бригадата от опитни специалисти, които ще се погрижат да извършат качествен ремонт на покриви на територията на България. Ремонтираме покриви на къщи, покриви на панелни блокове, покриви кооперации, институции, търговски обекти и прочие видове сгради. Грижим се за отстраняване на течове от покрива, предоставяме перфектна хидроизолация на покриви, поправка на покриви и др. услуги.

ремонт-на-покрив-янчов-преди ремонт-на-покрив-янчов-след

Какви видове ремонт на покриви предлагаме?

Вие можете да се възползвате от всички познати видове ремонти на покриви, от които се нуждаете. Ако покривът пропуска вода или студен въздух, както и ако керемидите са изпочупени, то тогава нашата намеса ще бъде решаваща за вас. Предлагаме Ви ремонт на покриви в София и други точки на страната. Ние разполагаме с майстори на пориви, които ще докарат нещата до успешен край.

Мнения за Янчов Инженеринг

5/5

Петзвездни мнения и препоръки за Янчов Инженеринг ЕООД, базирани на реални мнения в интернет.

Уважаеми бъдещи ремонтцичи, ако искате това, което сте намислили като ремонт, не се колебайтке, да го възложоите на момчетата от Янчов Инженеринг.

5/5

Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!

5/5

Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.

5/5

Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!! Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!

5/5

Добро качество и професионално отношение.

5/5

Поправка на покриви – ремонти и цени

Ако се интересувате от нашите цени за поправка на покриви, можете да ни се обадите използвайки телефонния номер посочен в страницата за контакти, както и да ни пишете по имейла. За да Ви предложим точна оферта, е нужно да се запознаем с вида и квадратурата на покрива Ви, както и да посочите проблема свързан с конструкцията. Бригадата ни ще се намеси решително, за да спре течовете и влагата от покрива, като ги фиксира посредством използването на иновативни технологии.

Ще ви измъкнем от ситуацията със счупените керемиди и не на последно място ще предложим дълготрайна и сигурна хидроизолация, от която да останете доволни. Не пишем всичко това, защото искаме да си правим самореклама, далеч сме от тази идея, понеже имаме достатъчно опит и знаем, че клиентът стои пред всички фирмени дела и събития.

Желанието ни е да се представим в най-добра светлина, и ще го сторим, ако ни дадете тази възможност. Що се касае до цените за поправка на покриви, ще ги научите стига да осъществите връзка с персонала ни и да ни разкажете за проблемите, които имате с покрива ви. След намесата ни няма да остане и помен от неприятната ситуация, в която сте били изпаднали за момента.

Промоция за Фирма за ремонт на покриви

00
дни
00
часа
00
минути
00
секунди

Изграждане на нов покрив – методи и цени

Много хора, които строят своята къща или вила, както и друг вид сграда, се интересуват от цени и практики по изграждане на нов покрив. Имайте предвид, че това не е трудно задания за опитните ни майстори. Неведнъж те са правили истински шедьоври при покривните конструкции и са изграждали всякакви видове покриви, сред които скатни покриви, плоски покриви, покривни конструкции от типа черупка и други. Използваме най-качествените материали и работим по изпитани методи, с чиято помощ водим работата до добър финал, от който  ще сте доволни.

Тук отново не можем да цитираме точни цени за изграждане на покриви, защото се съобразявам с индивидуалните нужди на всеки един клиент и вида на покрива, който е обект на желание. Все пак не се притеснявате да ни потърсите, за да обсъдим евентуалната ни съвместна работа и да Ви предложим такава оферта, на която няма как да откажете.

Още услуги в категория Ремонт на покриви

Въпроси за Ремонт на покриви

Изработени проекти за Ремонт на покриви

Запитване за Ремонт на покриви

Изпратете формата и ние ще се свържем с Вас за подробности, и индивидуална безплатна оферта.