Как да изберем правилната фирма за строеж на къща

Съдържание

Не може да се сочи с пръст и да се каже какъв е профилът на псевдо-строителите, но можем да ви насочим как правилно, разумно и находчиво да избирате фирмите, с които ще работите. Не подценявайте информацията тук особено ако сте на прага на строеж на къща. При такива големи и обхватни проекти най-правилното решение е да си съдействате със специалисти от бранша.

3 Бързи стъпки при избор на професионална фирма за строеж на къща

Създадохме бърз наръчник с 3 лесни стъпки, които ще ви помогнат при избора на професионална фирма за строеж на къща или друг вид строителна дейност. Разбира се, щом сте предприели вече действия и търсите коректен изпълнител на проекта, най-вероятно вече сте решили, че ще строите ваш собствен дом. Нека помогнем!

Стъпка под номер 1 е проучване, селектиране и подбор на алтернативите. На пазар с голямо разнообразие от опериращи фирми, силно приветстваме идеята човек да бъде максимално добре информиран и да знае от какво може да избира. Едно трезво решение винаги е базирано на анализ, сравнение и опит. Когато избирате фирма за строеж на къща обърнете внимание на представителния сайт, представените проекти, портфолиото и историята на фирмата. Потърсете за допълнителна информация в други блогове или форуми. Попитайте познати. Позвънете дори за консултация съобразно вашия проект за мечтана къща.

Стъпка под номер 2 е да преминете към избор на фирма след подбор и сравняване на алтернативите. Спрете се на 2-3 фирми, проведете разговор и запишете час за консултация. Чак след консултацията, вие ще имате база за реално сравнение. Ще сте разбрали с кого ще можете да се сработите и най-вече с кои специалисти може да говорите на общ език. В целия процес по строежа на къща е най-важно да може да се разбирате: както строителите да разбират вас, така и вие тях. Не подценявайте комуникацията, защото тя е разковничето за успешно завършения проект.

Стъпка номер 3 се отнася до правилното отношение към цялостния проект. Когато вече сте избрали професионална фирма за строеж на къща, каквато е Янчов Инженринг, може да преминете към директно обсъждане на вашия проект, според вашия бюджет и вашите срокове. Специалистите ще ви ориентират с добри съвети, адекватни  за вашия проект практики и ще ви дадат качествена обратна връзка. На базата на предоставената информация, ще се премине към решаване и избор на строителни материали, съгласуване на срокове за изпълнение и разработване на 3D проект. Едни професионалисти винаги ще успеят да грабнат вашето внимание, интерес и ще ви привлекат на правилната страна. Бъдете отговорни, осъзнати и търсещи винаги нова информация.

Желаем ви успех с вашия проект! Не забравяйте да следвате стъпките и да наблюдавате отношението на консултантите към вас, защото вашият проект е индивидуален и разбира се – вие си плащате за вниманието, отделеното време и грижа към самия клиент. Както знаем всички – клиентът винаги има право, но понякога има нужда от професионална подкрепа, предоставена по един адекватен начин за бранша. Ние сме насреща!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
Print

Други статии от нашия блог

Строеж на къща: Как да планирате бюджет и да избегнете скритите разходи

Увод Строежът на къща е едно от най-големите инвестиционни начинания в живота на всяко семейство. Този проект не само отразява…

Поставяне на гипсокартон на таван: Съвети и техники

Увод Гипсокартонените тавани се превърнаха в популярен избор сред множество собственици на домове и офиси. Те не само придават модерен…

Как да изберете фирма за ремонт на баня и лепене на плочки?

Увод Всеки дом, независимо колко нов или стар е, на даден етап се нуждае от ремонт. Едно от най-важните и…