Как да изберем правилната фирма за строеж на къща

Съдържание

За да се създаде подходящият обект, е нужно да се направи план, по който да се работи. С него ще се занимае фирмата, която сте наели за строеж на къща, апартамент или друг тип сграда. Тук в сайта на Янчов Инженеринг ще видите предложения за строителни дейности и довършителни работи, с чиято помощ ще получите строителство до ключ, за да се нанесете бързо и да се насладите на обекта.

да изберем правилната фирма за строеж на къща 10 Какво е строителство до ключ?

Какво включва изграждането на обект „До ключ“ и какви са плюсовете?

В случай, че строите индивидуални и чакате времето да минава, с надеждата, че ще спестите повече пари, за да завършите сградата, то тогава има риск в един момент целият план да пропадне. Имайте предвид, че ще трябва да плащате поотделно за материали, транспорт, работна ръка и допълнителни строителни услуги. Това не си заслужава, защото Ви харчи много време и пари. От друга гледна точка, ако потърсите строителство до ключ, нещата са доста по-различни.

В следващите редове предлагаме примерен списък, за да се ориентирате какъв е пълният пакет по изграждане на къща, в която да живеете. В примерната ситуация фирма Янчов Инженеринг ще построи къщата и ще Ви позволи да я използвате веднага щом бъдат изготвени необходимите документи:

 • Проектиране на къщата;
 • Доставка на строителни материали;
 • Стартиране на работата;
 • Възможност за контрол от страна на клиента;
 • Изграждане на ВиК;
 • Изграждане на електро;
 • Полагане на мазилки и замазки;
 • Полагане на настилки и облицовки;
 • Поставяне на дограма;
 • Грижа за енергийната ефективност;
 • Монтаж на врати;
 • Издаване на обекта;

*Тук не се включват фактори, като разрешително за строеж, архитектурни планове и прилагане на други задължителни документи, които Ви позволяват да строите. Описани са само действията, с които строителната фирма може да се ангажира, за да Ви предаде готовия обект. Разбира се, изпълнителите ще се съобразят с изготвените документи и ще отговорят на всички изисквания.

Защо е по-добре да платим за завършен обект?

да изберем правилната фирма за строеж на къща 11 Какво е строителство до ключ?

На първо време модерното строителство „До ключ“ пести време и харчене на средства. Бъдещите собственици на сградата нямат задължението да обикалят магазините, за да търсят “евтини“ материали, а след това да харчат баснословни суми, за да ги прекарат до обекта. Освен това няма нужда да използвате различни майстори, които да бият плоча, да копаят канали или да полагат кабели. Всичко това може да се случи с услугите на една – единствена фирма, а именно Янчов Инженеринг.

И, ако до този момент сте слушали истории за къщи, вили или апартаменти, които се строят с десетки месеци, та даже и години, то тогава е време да прекъснете притесненията си, защото има кой да Ви помогне. За вас по-доброто решение е да платите за пълен пакет от строителни дейности, така че да се усмихнете на новата си собственост по-бързо, отколкото сте предполагали, че е възможно. С пожелания за хубав живот и по-малко притеснения, се разделяме в тази статия.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
Print

Други статии от нашия блог

Какво трябва да знаем преди да започнем процеса на саниране на сгради

Какво е санирането на сгради? Дефиниция и общи принципи Външната топлоизолация на сгради е процесът на подобряване на енергийната ефективност,…

Какво е шпакловка и какво е мазилка? Основни разлики и приложения

Какво е шпакловка? Шпакловката е материал, използван за запълване на дупки, неравности и други дефекти на повърхности. Това е важна…

​​Как да изберете правилната фирма за груб строеж на вашия дом: съвети и препоръки

В тази статия ще разгледаме какво е груб строеж и защо изборът на правилната фирма за груб строеж е от…